Need to do something with my hair.

Jag insåg precis att jag måste göra något med mitt hår. Vad som helst.. Raka av det, klippa mig, fixa ny frisyr, färga håret eller nåt. Det liksom.. Hänger bara där..?



Nu när jag har skaffat löshår så kan jag ju faktiskt göra något med mitt hår, men gör jag det? Nej..
Funderar på att färga mitt överhår blont kanske? Men då skulle mitt hår måsta blekas pga det svarta & det skulle slitas nå enormt. Rosa överhår? Nej, samma där. Det måste blekas.. Ååh!



Och jag vet inte vad det är för fel på mitt hår i övrigt. Det liksom färgas av sig själv? När jag var i Göteborg så färgade jag det lila/svart, men nu håller det återigen på att bli brunt. Vilket inte är vackert, för jag passar INTE i brunt hår. Usch!

Ni som följer mig eller bara läst just dom inläggen, så vet ni att jag är helt kär i "Scene hair". Det skulle fan vara min dröm att få ha det, vilket jag bannemig ska klippa också. Mjummi!




Kommentarer
milsa

Kolla in min blogg! http://www.nattstad.se/Milsaofsweden

Massa DANCEHALL låtar uppe! Snart lägger jag upp skrilex och house låtar!

Du har en jätte fin blogg måste jag säga! Kolla gärna in min - http://www.nattstad.se/Milsaofsweden



Och glöm inte att bli vän med min grupp på fAcebook - http://www.facebook.com/groups/331628733566890/332362100160220/?notif_t=group_activity Du länkar din blogg där och får massa nya läsare! Och du får mycket mer besökare! Tro mig det funkar! Ha en underbar lov!

// http://www.nattstad.se/Milsaofsweden

2012-04-09 @ 23:18:39


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

<3

RSS 2.0