Before I die.. #2




Så ska jag ha uppfunnit ett exelir (stavas de så?) som gör så man får evigt liv. Ända sedan jag var liten & fick mitt första The sims 2, var jag så himla taggad på att få spela det så jag kunde inte sova. Så jag läste i den dära boken man brukar få med, & där stod det att man skulle sluta spela om man fick ett anfall. ÄNDA sedan jag läste det ordet, har jag tänkt asmycket på döden & på att bli vuxen. Fatta vilka otroliga ålderskomplex jag har!? När jag var mindre grät jag mig till sömns varje natt för jag tänkte på det där. Usch!

Detta är alltså jag i framiden. Varför min hy i ansiktet är grå, är för att det tidigare varit en explotion, som ni tydligt kan se på mitt fina hår. Mina framtida skor är även otroligt snygga.




Things I'll never say

Godmorron sötnosar!
Just nu sitter jag & skypar med Wilma, vilket känns jätteskönt efter allt som varit. Ska förmodligen till farmor & farfar snart & fira valborgs & förmodligen även sova över där. Eftersom det inte finns internet där, kommer det upp några tidsinställda inlägg & imorron kommer det bilder från valborgs!


Kläderna!

Jag insåg ganska snabbt att allt typ kostar 149:-






I don´t want you to see my scars.

Hej!
Nu är jag hemma & uppdateringen hoppas jag ska bli som vanligt igen. Hade nu tänkt sätta igång med mitt lilla "städa-garderoben" projekt, sen blir det mat & efter det en joggingtur. Faktiskt helt awesume väder ute! Bilderna på kläderna ska jag se till att ta itu med ikväll/idag. Men ha det bra så länge! Puss!



Before it´s over

Hej alla läsare!
Jag är hos Elina nu, & vi sitter & väntar på att 3an av filmen "The grudge" ska bli klar. Elinas dator är väl inte världsnabb, men det är saker man får leva med. Höhö. Annars så har vi varit ute & fotat idag. Det var meningen att det skulle bli porträtt bilder, men eftersom Elina inte kan vara seriös, så fick det bli som det blev. Söt är hon iallafall! &sjuk, haha..

Tänkte bara uppdatera litegrann då uppdateringen ändå varit så värdelös. Puss & kram så hörs vi imorron (idag)!

Arkivbild


Filmer

Hej med er!
Nu var det ju ett tag sedan jag skrev, & det ber jag om ursäkt för. Jag har helt enkelt inte haft tiden, även om jag haft massor av lust. Just nu är jag med Elina, & vi sitter vid varsin dator då jag snart ska spela sims, nolife.. Vi var på stan igår, & jag fick med mig en tjocktröja & ett linne, & ALLTING som jag köpt kommer jag snart lägga ut. Fick även ett par nya skor av mamma i förrgår.

Vi har sett massor av film & tjockat oss med Ben&Jerrys. Vi såg bland annat filmen "Thirteen" & "Hip hip hora", men vi såg också "Human Centipede" & halva "Humen Centipede 2". Sen såg vi 1an & 2an av "The grudge". Riktigt bra filmer! Förutom Human centipede som BARA är vidrig..


Bilderna!

Var osäker om jag skulle sätta det i kategorin "FOTO - Porträtt", eller "FOTO - Random". Men efterssom Elina är väldigt random, så fick det bli i den kategorin :)

Elina är FÖR fin, på riktigt.




















Elina goes crazy

Äntligen fick jag mig in på bloggen!

Har varit med Elina hela dagen så jag har därför lite bilder att visa, samt videoklipp! Vi var även på stan & shoppade. Fick bland annat med mig ett par rosa jeans, men också shortsen jag visade där under, & ett par tights :)

Bilderna på det jag köpte, kan jag lägga upp imorron. :) & bilderna på jag & Elina kommer också upp imorron som ett tidsinställt inlägg.



Måste ha!

Jag hoppas jag snart får min månadspeng, för då ska jag jävlar shoppa loss på Gina Tricot.
Dessa saker SKA jag ha innan sommaren, punkt.

Slipped away

Usch, dålig bloggning idag, jag vet. Men jag har gjort massa inspirationsgrejjer så jag har liksom "inte haft tid" om man kan säga så ^^.. Nu tänker jag då iallafall hoppa in i duschen en sväng, ha hårinpackning, fixa läpparna så dom inte torkar ihop osv.

Dagens outfit!


Mat åt djuren!

Mums sa de!









Look of today

.

Bloggar mer imorron..


Soldiers

Lyssnade på denna igår & dog. Jag har visserligen hört den förut eftersom den var med i melodifestivalen, men jag har aldrig orkat lyssna igenom hela låten. Tycker i övrigt att Ulrik Munther är riktigt bra. :)




&snygg är han också..

B&J

Satt nyss & tjockade i mig B&J glass, men när det är jag som äter så försvinner saker & ting ganska snabbt.




Life is hard, no one has survived it

När mina vänner far på discon, så ängnar jag en del av kvällen till att umgås med våran valp som vi ska skaffa, MYCKER MER VÄRT. Observera att han inte är hemma hos oss än.. Är just nu superpepp på livet, typ, för jag fick precis veta att våran vovve Scooby kaaanske ska bli pappa nu till höst/sommar (men som sagt inte säkert). Vilket innebär att jag förmodligen & förhoppningsvist ska få en av Scoobys valpar, om det nu blir att vi parar honom.

Jag kommer alltså då få en egen huuuunnnddd!! Är så himla glad att jag typ inte vet vart jag ska ta vägen! Jag ska börja bygga upp ett fungerande schema eftersom jag går i skolan på dagarna, så måste valpen på något sätt få sin motion. Aja, mer om det senare kanske ;)

Ingenting mer att berätta för tillfället. Puss!


You know my name, not my story.

Jag slutar väldigt sent idag, så tänkte därför göra ett inlägg så jag inte behöver ha panik över att bloggen inte uppdateras. Detta är alltså ett tidsinställt inlägg, himla fiffigt det där med tidsinställda.. Iallafall, så tänkte jag göra ännu ett inlägg som hamnar i kategorin "redigering", då jag igår satt & tonade in bilder på mig i två olika städer. Va tycks?




Look of today

Look of today:

T-shirt - Thailand
Shorts - Cubus
Tights som jag bor i för jag älskar dom - Åhlens


As a time in your life you enjoyed

Roade mig med att ta egopics på mig själv i badrumsspegeln. Men det var inte det som var tanken. Tanken var att jag senare skulle redigera dom ^^







Love is hard

Här sitter jag helt nerdegad i sängen, & om 10 minuter drar jag till bussen. Har ingenting att säga nu, men brukar man ha det på morgonarna? Stavas det så..? Morgonarna..

Aja, skitsamma. Pussssss & krraaaamm


I am near you

Skellefteå svek mig igen. När hela kroppen har ställt in sig på att det ska bli vår, då kommer snön. I morse var det minst 2 dm snö på marken, upp mot 3dm på vissa ställen. Dock har hälften typ smält bort nu under dagen då det varit väldigt varmt, trots att det har snöat hela dagen.






Hur jag fixar mina sotade ögon.




I denna video visar jag då hur jag sotar mina ögon. Tycker verkligen det är SUPERSNYGGT med mörka ögon. & som jag skriver i slutet av videon, så gjorde jag detta sjukt slarvigt. Men bara så ni får se på ett ungefär :)




GAh

Just nu så känner jag mig såhär:



Hoppas ni känner medlidande, för detta är en blandning mellan förvirrad & livrädd. Jag ska nämligen in för att ta ett blodprov nu för att kolla om jag har en sjukdom som går i våran släkt (med andra ord, släktsjukdom) & jag hatar sprutor mer än allt, även om jag fick typ 50 sprutor i mig när jag låg inne på sjukhuset i somras för att min mage hade pajat. Inte okej. Dom mördar typ en brutalt.

Naglarna

Det här gör jag just nu. Målar på nån konstig grej som ska stärka naglarna, samt filar dom & målar dom. :D Har verkligen ingenting jag kan blogga om. Har tappat all inspiration, men jag ska nog försöka få den tillbaka, så håll ut!





Enzos syskon!

Här kommer bilderna på Enzos syskon! Så söta, jag dör typ! Tog dock inte bilder på allihopa, utan bara på några & jag vet inte vilka det är eller vad dom heter ^^


















Enzo!

Vi har varit & hälsat på valparna! Sniffade typ sönder dom! Fy vad dom luktar gott! Trodde på riktigt jag skulle dö av all sniffning, muuums!

Här kommer några bilder på Enzo, våran hund som vi ska skaffa! Åh, älskar honom redan! :* Imorron tänkte jag även bjuda på några bilder av hans syskon som jag tog. Helt underbara hela högen!
















Ville bara få detta sagt,

Känner att jag måste ta upp detta nu angående kommentarer där det står "Vad gör du?, "Allt bra?", "Hur är läget?", "Vad har du gjort idag då?". Varning får långt & irriterande inlägg. Jag tvingar er inte att läsa.

Jag menar inte att vara elak, jag tycker det är jättekul att ni kommenterar & jag älskar er allihopa, så ta mig inte som en elak person nu, tack. Men det är så att jag börjar bli trött på sånna kommentarer. Jag antar nästan att de är för att ni vill att jag svarar i erat inlägg & sen kanske jag helt plötsligt börjar följa eran blogg..? Jag kommenterar inlägg jag tycker är intressanta, eller för att ge någon komplimang om jag verkligen tycker si & så om den, jag frågar aldrig om hur allt är med den personen, för allvarligt talat. Jag bryr mig inte så mycket, & jag tror ni som kommenterar egentligen skiter fullständigt ifall jag mår dåligt eller om jag mår bra. Eller vad jag typ gör eller vad jag gjort idag. Jag blir lite "ledsen" när jag ser att jag fått några kommentarer, sedan står det " Fin blogg! Allt bra? Kolla gärna in min blogg", eller nåt liknande. Det är inget kul att läsa alls tycker jag. Det är mycket roligare om jag t.ex skrivit om en broccoli & sedan kommenterar ni "Åh, så söt broccoli", eller något. Det är SÅ mycket roligare att läsa!

Så snälla! Jag vill inte ha sådana kommentarer för jag VET att ni inte bryr er om hur jag mår. Jag blir verkligen jätteglad av kommentarer & ni som kommenterar ska ha ett stort tack, jag älskar er! & alla mina läsare! Bara ni inte skriver liknande kommentarer bara för att jag ska kommentera erat inlägg & börja följa er.

Jag följer endast bloggar som inspirerar mig, & det är ett antal styckna. Men! Det räcker med att ni kommenterar något om mitt inlägg, så hittar jag ju eran blogg & känner jag mig inspirerad av den så följer jag den ju. Ni behöver inte fråga om hur det är med mig eller något liknande.

Och jag har INGET emot kommentarer om tävlingar & bloglovinbyten!

hoppas ni inte tycker att jag är en bitter &elak person, men jag ville bara få det sagt.
Puss & kram till er alla!


:)

Gomorron! Nu sticker jag snart till bussen så vi hörs efter skolan, puss!

Mina favorit tights & min favorit tjocktröja.
Tjocktröjan är från min brorsa (klasströja) & tightsen är från Åhleeeeeens!


Beeing the way that you are is enough



Äntligen är den köpt! :)
Hade tänkt köpa mousse, men insåg att jag inte kan ha mousse i mitt ansikte, för då ser det ut som om foundationen blir små fyrkanter & sen ser det stört ut. Men jag är helnöjd min nya!

Åhlens - 109:-


Look of today

Godmorron, eller ja.. Goddag :)
Tänkte bara snabbt slänga in dagens outfit innan jag drar till stan! Nu hoppas jag på att jag int köper den dyraste foundationen så att jag kanske har råd med nåt annat. Men jaja, puss!


Ny hårvideo, igen.

Känner mig inte så peppad på att blogga, så ni får en video (IGEN) där jag fixar mitt hår!
Kände att det behövdes en ny eftersom jag skaffat löshår & allt. Och som vanligt blir det en väldigt attraktiv stillbild..


Carry me

Hejhej mina vänner! Nu sitter jag & skypar med Wilma & ska typ snart äta. Hittade min stora batteriladdarklump, så jag kan ÄNTLIGEN bjuda på lite finare bilder. Awesume va?:) Imorron är det tänkt att dra till stan för att inhandla en foundation som jag egentligen skulle göra idag. Men som sagt, jag kan aldrig ta tag i saker. Men aja, puss!





Catys låtar!

En av mina favoritbloggare Caty, är fruktansvärt duktig på att sjunga! Så jag tänkte att ni kanske ville se några av hennes låtar? Låten "Day and night" är helt klart min favorit, & jag vet inte HUR många gånger som jag har lyssnat på den! Jag kan låten i princip utantill, haha ^^ Det jag nästan är mest imponerad över, är att hon skrivit ALLA låtar (förutom den längst ner) helt själv!




Spola fram till 0:51!



Spola fram till ungefär 0:36!

Spola fram till ungefär 0:52!


Spola fram till 0:44!



Spola fram till 0:50!



Detta är egentligen en tävling, men hon sjunger ju!
Spola fram till 0:47!

Money money!

Inte bra, inte bra uppdatering.. Men, ni vet, simset tar över mitt liv! :)

IDAG tog jag äntligen tag i mig själv & pantade burkarna med min far. & han tog äntligen tag i våran garage som länge varit proppfyllt av kartonger. & vet ni vad!? Jag TJÄNADE 259 KRONOR! :D (& av dom är det bara typ 200 kronor kvar.. ni vet, godiis, hallå..?) Så imorron blir det att dra ner till stan & köpa mig en fin foundation nu lagom till att skolan börjar om :).

Aja, dagens inspiration ville inte komma upp idag så den kommer upp ikväll. Skriver säkert mer, puss!


Weeey




1. Jag sprutar parfym i mitt ansikte med en doft av citron. Haha, det är sant! Varje morgon, efter att jag sminkat mig, så sprutar jag en parfym i mitt ansikte som luktar citron. Superfräscht! Den sitter hela dagen:) Dock får man akta ögonen..

2. Jag prenumererade på bamsetidningen från dagis till i mitten av 6an. Japp! Från dagis till 5an var jag besatt av bamse tidningarna. Jag har typ hur många som helst! Från typ år 2001 till julen 2010.. ^^ Men i mitten av 6an slutade jag prenumererar på bamse & började istället prenumerar på FRIDA, som jag fortfarande gör. :)

3. När jag köper ett tuggummipaket så är dom borta samma dag.. Så är det att vara jag. När jag köper tuggummin så tar jag två stycken, men direkt dom tappat smaken tar jag två nya ända tills paketet är slut, typ nån timme efter att jag köpt det..

4. Jag hatar att använda jeans & vara sminkad. Ja, för VARJE gång jag kommer hem från skolan så tvättar jag bort sminket & byter till mukisbyxor. Har annars nästan aldrig mjukisbyxor i skolan, händer ibland om jag inte direkt orkar klä mig så avancerat.

5. Jag tycker inte så mycket om vanlig mat, men ÄLSKAR GODIS, SÖTSAKER OSV.. Vilket inte är speciellt bra då jag förmodligen kommer dö någon dag. Tycker inte om salt & kryddor av nån überkorkad anledning, vilket det är i typ alla maträtter, men när det gäller tårta, då jävlar ska det ätas.

Someday I'll find you

NU ska jag upp & panta dom där dumma burkarna som jag egentligen skulle ha pantat för några dagar sedan.. Men jag kan aldrig ta tag i saker! Av pengarna ska jag nämligen köpa en ny foundation, eftersom den jag använder är slut, buhuhu.. Ni som tipsar kan få en kaka om ni vill :).



Promise me


Mystery

För ungefär 2 timmar sedan så kom jag hem efter att ha varit på ett polisförhör & vittnat till ett "brott". Spännande?;) Nej, men det var ju såhär, att för ungefär exakt 1 år sedan så piercade jag & två kompisar oss i tungan hos en kille som piercar minderåriga & utan föräldrarnas tillstånd. Min mamma, skolan & en av mina kompisars mamma hade polisanmält hela grejjen & inte förrän NU är det dax att ta tag i det.. Det är inte säkert riktigt än, men det är ungefär 50% att jag kommer få sitta i nån dum rättegång & allting & vittna till brottet. Men eftersom dom spelade in förhöret, så kanske jag slipper.


Tips på youtubekanaler!







Prenumerar på honom för att jag fullkomligt ÄLSKAR hans videos! Han är så fruktansvärt rolig!
Han rekomenderar jag till dom som vill dö av skratt!








Även denna tjej tycker jag är helt otroligt rolig! & hon är sig själv & har inget emot att bjuda på sig!
Hon rekomenderar jag till folk som gillar roliga miner! ;)




 



Jag prenumerar på henne för att.. Hon är liksom en bloggare som gillar att provecera.
Tycker det är ganska kul att kolla på sånt, även om man blir förbannad.

 



Clara prenumerar jag på för att hon är helt enkelt störtskön.
Hon är skitrolig & vågar vara sig själv!
Hon rekomenderar jag till folk som vill skratta!



Denna söta tjej prenumerar jag på för att jag ÄLSKAR att träna!
Hennes videos får en att dö av träningsvärk dagen efter!
Hennes kanal rekomenderar jag till er som gillar hårda träningspass.



Detta är också en provocerande bloggerska, som jag sällan kollar igenom hela hennes videos.
Står oftast inte ut med hennes röst.


Tjäna pengar snabbt & enkelt!







Då vet ni det..

Fy vad irriterad jag är & var! Jag hade gjort en inspriationgrejj till idag, men såklart så skulle den inte komma upp, wiho.. Sen har skype dampat hela dagen så jag vart skitsur & orkade inte med datorn så jag typ dog, så det är därför jag inte har bloggat idag, förlåt för det!

Men imorgon kommer det komma upp en inspirationgrejj & som plåster på såret kommer det även upp något tips! Men nu ska jag tvinga mig ut på en joggingtur, så vi hörs kanske ikväll!


Of every pain there is, I´ve felt this is like never before.

Imorron människor, ska jag ta mig i kragen & leta upp den där förbaskade batteriklumpen till kameran, så den får sin ström. Sen ska jag ta lite bilder, kanske självporträtt, kanske naturbilder eller kanske bilder på djuren. Det vet jag inte, men så fort batteriet är laddat kan jag med 98% lova er att det kommer upp bilder. Nu undrar ni säkert varför jag inte säger 100%? Det är för att mitt minneskort till kameran har blivit så skadat att det ibland inte går att föra över bilder..

Ännu en till arkivbild. Men så går det när man sitter vid pappas dator & sin egna dator är ca 1 mil ifrån..


Need to do something with my hair.

Jag insåg precis att jag måste göra något med mitt hår. Vad som helst.. Raka av det, klippa mig, fixa ny frisyr, färga håret eller nåt. Det liksom.. Hänger bara där..?



Nu när jag har skaffat löshår så kan jag ju faktiskt göra något med mitt hår, men gör jag det? Nej..
Funderar på att färga mitt överhår blont kanske? Men då skulle mitt hår måsta blekas pga det svarta & det skulle slitas nå enormt. Rosa överhår? Nej, samma där. Det måste blekas.. Ååh!



Och jag vet inte vad det är för fel på mitt hår i övrigt. Det liksom färgas av sig själv? När jag var i Göteborg så färgade jag det lila/svart, men nu håller det återigen på att bli brunt. Vilket inte är vackert, för jag passar INTE i brunt hår. Usch!

Ni som följer mig eller bara läst just dom inläggen, så vet ni att jag är helt kär i "Scene hair". Det skulle fan vara min dröm att få ha det, vilket jag bannemig ska klippa också. Mjummi!


Naturbilder från The Sims

Hihi, ja, vad gör man om man älskar att fota?











Svar på en fråga om navelpiercing


Det beror faktiskt på hur känslig du är & med vad du tar med. Om jag ska betygsätta hur ont min piercing gjorde på en skala mellan 1 & 10, så säger jag en 1a, för det kändes verkligen inte. Men jag tåg med en såkallad pistol/spruta (ungefär en sådan du piercar öronen med). Det gick så snabbt att jag kände ingenting.

Väljer du att ta med kanylnål så kan det ta betydligt ondare. Har kompisar som piercat med nål & dom säger att smärtan var en självklar 10a. Men då finns det fördelar med att ta med nål & nackdelar med pistol.

Tar du med pistol, ökas risken med att det ska bli snett & risken för infektion ökas. Men kanylnål, så blir det lättare rakt & det ger absolut inte lika lätt infektion. Jag fick själv en infektion som gav mig ett stort ärr för livet. Det är liksom en grop ovanför naveln, så utan piercingen så ser det ut som om jag har två navlar.. Ingen vacker syn alls.

Men, om du sköter det bra så kan du nog slippa infektionen vare sig du tar med pistol eller kanyl. Du kommer förmodligen få hem spritservetter av din piercare, men skippa dom! Dom torkar ut & irriterar huden, så vill du inte ha en infektion så ska du skippa dom helt. Tvätta rent piercingen med koksaltlösning istället.

Men poängen med mitt inlägg - Smärtan beror alltså på hur känslig du är & vad du väljer att ta med. Hoppas du fick svar på det du undrade. Kram!






 

Maybe I, maybe you

Hej! Nu har jag precis kommit hem från farmor & farfar. Hade egentligen tänkt ta jättemycket bilder från när vi grillade & allt annat vi gjorde, meen just innan jag skulle fara så hittade jag inte min stora, klumpiga batteriladdare/batterigrepp, så.. Jag kunde inte ladda batteriet vilket slutade med att jag inte tog några bilder alls.

Jag & min kusin har dock haft det jättemysigt, förutom när vi tjaffsade om vem som skulle ha det mysiga täcket (vilket blev jag, wehoo!). Nä, nu ska jag sätta mig & spela sims. Puss!

ARKIIIVBILLD




The hardest things to let go of, are the things you never really had.

Sorry for everything

Jag går ut på en joggingtur. Måste rensa tankarna från allting igår..
"Sorry for everything", passar bra in just nu..


Header

Jag insåg hur fruktansvärt tråkig min blogg var. Grå bakgrund med en typ vit header, hur kul är det? Så jag valde att piffa upp den lite, även fast den blev sjuk ful så blev den ju lite roligare iallafall?


Never give up your dreams

Nu har jag joggat massor. Har supermycket träningsvärk typ överallt från igår när jag körde ett Pop Pilates pass för att jag inte kunde sova. Usch! Idag har jag också varit i stugan & åkt skoter. Perfekt skoterväder & skotersnö. Vi såg även en massa renar & det var fullt av renspår på åkern. Dom är så söta!

Idag har det även vart hur mycket vår som helst! Solen har skinit hela dagen, till skillnad från vad den gjort förut då det har växlat mellan snöstorm, spöregn, hagel & skinande sol. Hehe.. & dessutom, inte bara jag mår bra av att det börjar bli vår. Kaninerna hurrar över att solen är framme, & dom får massor av gottigott serverat i buren. Idag bland annat var jag ute & plockade blåbärsris & björkgrenar till dom. Mums sa dom!

Imorron ska jag sova hos farmor, så vet inte hur mycket jag hinner blogga. Puss & kram!
Tog en bild ur arkivet.


Planer för morgondagen/idag på dagen.

Hej alla!

Här kommer mina anledningar till dålig uppdatering.
1. Sims
2. La ner typ halva min simstid på att göra en inlägg som kommer upp imorgon.

Eftersom det är natt, finns det inte så mycket att skriva, så istället tänkte jag berätta om morgondagens planer än så länge.


Jag kommer aldrig sluta älska honom

dAGens outfit

Nu sticker jag till bussen!

Shorts från Cubus, tröja från Gina & nylon leggings från mamma.


Summer love

Jag hoppas ganska starkt på att jag inte är den ända som LÄNGTAR efter sommaren? Åh! Shorts & magtröja på stranden. Massa stuga, sol, bad, stutsmatta, "resor", båt osv. Jag älskar sommaren! Mitt i det här kalla, aprilvädret som växlar mellan snö, regn, sol & hagel. Så satte jag på mig en magtröja & shorts, för att känna den där härliga sommarkänslan!



I love them all

Hej! Idag har jag knappt varit i skolan. Drog dit, men hoppade över första lektionen pga enorma magbubblanden. Jag mådde så illa, att jag stängde in mig & sov på toan ett tag. Sedan fick jag dra hem & sov där i flera timmar. Sedan drog jag till mamma, & vi har precis varit & hälsat på valparna, för vi ska nämligen skaffa en ny hund!

Vi skaffade en hund år 2006, Ziggy, & en till år 2009, Scooby. Scooby hade samma mamma & blev Ziggys halvbrorsa. Ziggy dog augusti 2011, & nu är det tänkt att skaffa Scoobys systerson, då hans syster har fått bebisar. Enso blir namnet till honom :)!

Åååh vad söta det är! Visste typ inte vart jag skulle ta vägen, ÄLSKAR DJURBEBISAR!

Bidrar med bilder på både Scooby & Ziggy. Han med vita huvudet är vår nyvarande hund Scooby, & han som är mer svart är Ziggy, vår bortgångna.






.

Lopp

Hej!
Nu ska jag alldeles strax till helvettet, kallat bup. Min mage ligger & skriker på mig & säger att det absolut inte vill gå dit, vilket jag förstår.

Idag ska jag absolut inte göra nånting (ovanligt), så förvänta er inga historier från min sida. Puss & kram, nu har jag brottoohoom.


Såhär kul har vi när vi skypar :)

Ja, vad ska man säga?




..




Ja, vad säger man? SNyggare får man leta efter, speciellt Wilma som ser ut som nån jävla gudinna hur hon än ser ut. Tror ni inte man är LITE avis på hur otroligt FIN hon är? På en skala mellan 1-10, så säger jag 10000000000.

Såhär kan det också se ut..



Hade dock ingen bild på när Wilma såg ut så, vilket var lite synd då hon var sötare än allt.

You only live once

Hej där! Har varit hemma från skolan ett tag nu & sitter nu & skypar med Wilma. Jag har funderat på att göra "Dagens inspiration", för att få mer fart på bloggen. Kommer dock inte göra någon ny kategori såsom "Dagens inspiration" utan inlägget kommer läggas under den kategori den passar in på. T.ex om jag inspirerar till kläder, så lägger jag den i kategorin "Stil/Kläder/Klädtips".

babbel babbel



Your eyes, make the stars look like they not shining

Godmorron på er!
Har precis fixat mig & klätt mig, så jag ska strax gå till skolan. Kan inte cykla, buhu, för råkade slänga (ja, slänga.. Svingade till med handen & sen var den borta) bort nykeln på skolan så cykeln står kvar där sedan i fredags..

Tyvärr kan jag inte ens bjuda på en bild, för att jag sitter vid pappas dator, där vi inte har några bilder. :( Men ja, ni får nöja er med en suuupergammal bild på mig från typ i 6an. Ha det bra, vi hörs snart ^^ Puss & krrraaam!

Inspiration - Smink - Ögon

Hata Skellefteå, yapp check.

Just när man trodde att våren var som närmast, så kommer det en massa jävla snö. Det har varit upp mot 12 grader här i Skellefteå, & strålande sol. Men vad nu? Varit ner mot minus 8 grader, & nu snöar det för fullt. Heja.... Man ser dock inte snöflingorna, men skulle jag gått ut & fotat med kameran, skulle man se dom.


When you´re gone

Min dag har bestått av sims & godis, så jag har ingenting att säga direkt. Ni får hoppas på bättre uppdatering imorron (vilket jag själv hoppas). Så vi hörs imorrn (idag) för nu är det dax för mig att sova :D

För er som vill vara uppe hela natten, så kan ni få lyssna på honom, eller just denna cover. Har lyssnat på honom förut, nåt år sedan & tyckte inte han var bra. Men denna cover gillar jag! :)


<3

RSS 2.0