I am always happy with you, Wilma.





HEJhej på er!
Sitter i min säng nu, kissnödig, Wilma sitter i min soffa & ser fin, söt & underbar ut som vanligt & vi väntar på att det ska bli mat så vi kan åka & bada:D Under dessa dagar som Wilma varit här så har vi mest typ.. Åkt in till stan, åkt till pappa osv. Vi har även varit på Leos Lekland istället för Laserdome för det fanns typ inte (?), varit på bio & badat. Allt jag har köpt till mig själv är typ tuggummin &.. kaninborstar. Inte likt mig, jag brukar köpa upp allt direkt.

Annars har jag ju köpt efterskottspresenter till Wilma. En navelpiercing, en mugg där det står hur bäst hon är, ett kort & två ansiktsmasker. Ville köpa allt i världen åt henne, för hon är värd mer än hela universum.

Imorron är det tänkt att pappa ska komma förbi & hämta oss så vi sen ska fara till stugan. Det är nämligen fest där & vi ska typ gå på den & kanske bada om Wilma skulle vilja det. Men puss & kram, så kanske vi hörs ikväll!

Teenager Posts


Gullkärndag






I love every second that I get to spend with you.



Alltså åh, jag är så jävla lycklig att det finns inte. Jag vill verkligen aldrig att de här dagarna ska ta slut.<3

Just nu ligger jag halverst i sängen & typ kollar om filmer. Vi funderar på att se en film på bio nån gång runt 5 kanske, & nu efter lunch spela Laserdome med mina bröder (eller en av dem är bara låtsas..). Igår badade vi btw, trots regnet & vi stod typ i sjuttiotvå år på bryggan & funderade på om vi skulle hoppa i eller inte. Tillslut gjorde vi det & fysatan så kallt det var.. ^^

Jaja.. Vet inte riktigt vad jag ska blogga om. Funderar på att visa resten av bilderna jag tog eftersom jag lovade er det, men tills dess, kram & godnatt<3

Love you like a lovesong baby





Min dag har spenderats med finaste, underbaraste Wilma. Vi har iförsäg inte gjort så mycket eller något speciellt, men det har varit jättemysigt, eftersom allt blir bra med Wilma - vad man än gör.

Vi har hälsat på pappa, lämnat en hamster (Zelda som Wilma tagit hand om jättelänge), åkt till stan, gått ut med hundarna & trots att det spöregnar nu så ska vi ut & bada ^^. Ska bli jättemysigt & kul! Jag skriver förmodligen senare, så vi hörs! Puss & krammo!

Äntligen, ÄNTLIGEN är dagen här<3




Klockan är 06.27 när jag skriver DET HÄR, men kommer förmodligen inte vara det när jag publicerar inlägget, men whatever. Jag sitter iallafall här & är sjukt spänd. nervös & vill bara att tiden ska gå fortare! Alldeles strax kommer vi bege oss iväg mot Bastuträsk där vi kommer hämta upp Wilma! AAAH, KAN INTE VÄNTA MER!!

AAAH DÖR

Sitter förtillfället i sängen & kom precis hem från en promenad. Hamsterburarna som Wilmas hamstrar ska bo i är färdiga & nu inväntar jag ivrigt morgondagen eftersom Wilma precis åkte från Göteborgs centralstation. Kan inte fatta att denna dag äntligen är här! Sen den 16 juni åker jag & Wilma tillsammans ner till Göteborg där jag stannar i 10 dagar. Över två veckor med världens finaste person, jag kan inte fatta att det händer. AAAAH:D:D:D:D:D:DD:D



Mums



Sitter just nu hos pappa & ska spela sims. Jag var tvungen att stiga upp fucking halv 8 för att hinna äta frukost, för att sedan hinna med min låtsaspappa som skulle in till stan. Jag var nämligen tvungen att åka så tidigt som möjligt till pappa eftersom jag måste städa tills Wilma kommer.

Jag trodde att det skulle ta minst 43 år att städa rummet, men det tog 2 jävla timmar, så jag vaknade så tidigt helt i onödan. Tack då den aktiva sidan av mig som städade extra fort & jag hatar dig lata sidan för att du inte hjälpte till att dega ner mig i sängen. Tack så jävla mycket.

Nä, nu ska jag spela sims & vänta på att pappa ska vakna så vi kan fara iväg & köpa hamstergrejjs & hö tills nu då Wilma kommer. Det har ALDRIG känts så underbart att få städa rummet & renovera burar som nu, för nu gör jag det för att Wilma kommer. ORKAR INTE VÄNTA TILLS IMORRON!!

Nu ska jag sluta babbla, kram på er om ni inte redan har läst klart & kanske scrollat ner.. Eller kanske till & med tryckt på det röda krysset i hörnet? Aja, puss & kram fina.

Bilder

Hejhej! Nu är jag tillbaka som lovat & sitter i min säng från typ 1600-talet, skypar med Wilma & redigerar bilder från förra helgen som jag tänkt visa upp. På tisdag kommer som sagt Wilma & jag tror nog att jag avlider vilken sekund som helst av längtan, men jag ska försöka att hålla mig vid liv. Först hade jag tänkt visa några landskapsbilder som jag tog på Gullkärndagen förra helgen, så titta på dom ni så återkommer jag nog med mer bilder ikväll! Kram på er!



Everything´s gonna be alright.. Some day.



Herregud, förlåt så mycket för frånvaron, men det är inte roligt att blogga utan min dator. & ni är så underbara, för trots att jag inte bloggar så håller statistiken i sig<3

Jag börjar blogga igen på söndag, hoppas det är ok för er. Då åker jag till mamma & då har jag datorn, samt massa bilder att visa & på tisdag kommer finaste Wilma hit! Längtar så jag dör!

Annars har dagarna varit åt helvettet, men jag tänker att det kommer bli bra nån gång, right?:D

Aja puss & kram så hörs vi på söndag!

I try, try, try .. But everything I do is always wrong.


arkivbild

Ja, ingen bloggning idag men jag har för det första mina orsaker till det, men också för att jag inte har min dator. Jag har förövrigt väääldigt mycket bilder att visa, men dom får vänta tills kameran kommer.

Idag har jag annars bara promenerat, joggat, varit på bup, bråkat, skrikit, varit med djuren, skypat med Wilma, sett på tv, gråtit & nu är jag överdrivet trött för det blir jag alltid när jag har gråtit (kanske alla blir, haha). Så jag ska förmodligen lägga mig & sova nu. (Skulle du Wilma se detta, jag fick slut ström på mobilen & Mikael vill inte låna ut laddaren!)


Jaja, godnatt gott folk!

If someone are trying to bring you down its just cuz your above them



Jag åker till mormor runt 9 nu på morgonen, men jag insåg att jag hinner med ett inlägg ändå. Kanske bloggar mer ikväll också när vi är hemma & självklart ska det FOTAS idag då mormor fyller 83 år, samt att det är nå jävla Gullkärndag (supemysigt). Men ha det bra så hörs vi imorron eller sen! Kram!

<3

RSS 2.0