31 december 2012

Alla er där ute som kämpar med någon svårighet, ge aldrig upp. För du är så mycket starkare än vad du tror.
Nu närmar sig 2013, sista dagen på 2012. Detta året ska bli ett bra år, eller hur?
Se inte varje snedsteg som ett misslyckande, utan se det som en erfarenhet. Dumpa alla elaka tankar & försök fokusera framåt. Du är bra, du är bäst. Du är vacker, du är fantastisk.

Det finns dåliga dagar, men du får aldrig låta en dålig dag sänka dig. Det är alltid en ny dag imorron & tusen nya dagar efter det. För om någon är stark nog att trycka ner dig, visa då den att du är starkare som kan ta dig upp igen. Och det stämmer. Du är starkare än personen som trycker ner dig. Han eller hon är svag, som måste trycka ner andra för att få sig själv att känna sig bra. Res dig då upp! Visa att du är så mycket starkare än den personen! För det är du!
 
Titta dig aldrig i spegeln & se alla snedsteg med din kropp. Fukosera på något du tycker är vackert, för alltid finns det något. Du kanske har skitvackra ögon, snygga lår, vackert hår, fina läppar, skitsnygg näsa, fina vader, fina händer, vacker rumpa eller otrolig rygg. Fokusera på något du tycker extra mycket om & tala alltid om för dig själv att du är vacker. För ALLA är vi vackra på vårat egna sätt, hur du än ser ut.
Hoppa över vågen, måttbandet & kalorier. Det finns så mycket annat viktigare i livet än att vara fast i ett sådant träsk. Du är alldeles för vacker & värdefull för att förtjäna något så hemskt som det.

Ligg aldrig inne i din säng hela dagarna med täcket över huvudet för tankarna vimlar i huvudet om att du är värdelös & inte vill leva. Vet du vad du borde göra? Ta bort täcket från huvudet & försök istället fokusera framåt. Varje dag är en ny dag full med äventyr. Ta med dig mamma på en fika, umgås med en vän du inte träffat på länge eller ställ dig & baka något. Det finns alltid något man tycker är roligt att göra, så fokusera på att göra det du tycker är kul! Älskar du att laga mat? Laga då en god middag till dig & familjen eller bjud över något kompis på hemmagjord mat!
Gör något du älskar, något du brinner för. Försök rensa dom där tankarna som alltid sitter längst bak & gnager dig i huvudet.
Du är inte värdelös, oduglig eller hatad. Du är värdefull, duglig & älskad.
Och det kommer du alltid att vara. Ge aldrig upp ett glatt liv.
 
Du vet aldrig hur nära målet är. Du vet aldrig hur nära du är på att lyckas.♥




Kommentarer
Angelina

2012-12-31 @ 21:28:52


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

<3

RSS 2.0