31 december 2012

Alla er där ute som kämpar med någon svårighet, ge aldrig upp. För du är så mycket starkare än vad du tror.
Nu närmar sig 2013, sista dagen på 2012. Detta året ska bli ett bra år, eller hur?
Se inte varje snedsteg som ett misslyckande, utan se det som en erfarenhet. Dumpa alla elaka tankar & försök fokusera framåt. Du är bra, du är bäst. Du är vacker, du är fantastisk.

Det finns dåliga dagar, men du får aldrig låta en dålig dag sänka dig. Det är alltid en ny dag imorron & tusen nya dagar efter det. För om någon är stark nog att trycka ner dig, visa då den att du är starkare som kan ta dig upp igen. Och det stämmer. Du är starkare än personen som trycker ner dig. Han eller hon är svag, som måste trycka ner andra för att få sig själv att känna sig bra. Res dig då upp! Visa att du är så mycket starkare än den personen! För det är du!
 
Titta dig aldrig i spegeln & se alla snedsteg med din kropp. Fukosera på något du tycker är vackert, för alltid finns det något. Du kanske har skitvackra ögon, snygga lår, vackert hår, fina läppar, skitsnygg näsa, fina vader, fina händer, vacker rumpa eller otrolig rygg. Fokusera på något du tycker extra mycket om & tala alltid om för dig själv att du är vacker. För ALLA är vi vackra på vårat egna sätt, hur du än ser ut.
Hoppa över vågen, måttbandet & kalorier. Det finns så mycket annat viktigare i livet än att vara fast i ett sådant träsk. Du är alldeles för vacker & värdefull för att förtjäna något så hemskt som det.

Ligg aldrig inne i din säng hela dagarna med täcket över huvudet för tankarna vimlar i huvudet om att du är värdelös & inte vill leva. Vet du vad du borde göra? Ta bort täcket från huvudet & försök istället fokusera framåt. Varje dag är en ny dag full med äventyr. Ta med dig mamma på en fika, umgås med en vän du inte träffat på länge eller ställ dig & baka något. Det finns alltid något man tycker är roligt att göra, så fokusera på att göra det du tycker är kul! Älskar du att laga mat? Laga då en god middag till dig & familjen eller bjud över något kompis på hemmagjord mat!
Gör något du älskar, något du brinner för. Försök rensa dom där tankarna som alltid sitter längst bak & gnager dig i huvudet.
Du är inte värdelös, oduglig eller hatad. Du är värdefull, duglig & älskad.
Och det kommer du alltid att vara. Ge aldrig upp ett glatt liv.
 
Du vet aldrig hur nära målet är. Du vet aldrig hur nära du är på att lyckas.♥


Frågestund!

Efterssom jag har varit borta från bloggen så länge, tänkte jag dra igång en frågestund!:)

I just wanna be with you, that's all.



Hej igen!
Ja, jag skulle ha bloggat för typ tre dagar & finaste Wilma påminde mig, hihi ^^
Jag har väl ingenting att säga egentligen. Jag har det jävligt stressigt just nu då jag ska hinna träna, plugga inför ett prov imorron som jag inte visste existerade förens idag, hinna se episode 19, 20 & 21 av en minecraft serie, ge alla djuren mat & vatten & städa ett antal hamsterburar.. Förmodligen även kaninernas & marsvinets bur också.. Så därför blir detta ett konstigt & slarvigt inlägg blä.

Aja. &för er som också tror att jag skaffat en sne piercing eller skurit bort kött under min näsa på översta bilden i inlägget under, så har jag inte det. Det är bara skugga, höh.
Nä, nu ska jag sätta igång med allt jag ska göra, så jag får något gjort ikväll.. Hinner KAANSKE blogga inatt om det blir så att jag inte kan sova, men om inte så hörs vi imorron! Hejdå!

Imorron ska jag ladda systemkameran också & gå ut & fota i vårt vinterland. Lägger isf upp bilderna. (Om jag hittar laddaren)

I'm back on track, tror jag

 

Hej på er.
Jag skrev för minst tusen år sedan att jag kanske skulle dra igång bloggen igen. Jag är fortfarande väldigt osäker på om lusten finns där hos mig, men jag ska försöka ge det en ärlig chans.

Hursomhelst, jag är tillbaka, samma person som tidigare (tror jag). Sonden är borta, jag har bott hemma i 4 veckor & är tillbaka i den sängen som jag alltid skrivit att jag suttit i. Vi får se om det dyker upp något inlägg imorron. Bloggningen kommer vara skitseg & en aningen gles till en början. Jag kommer ge upp direkt annars om jag går från att inte ha bloggat nåt till att blogga hela tiden, för sådan är jag.
Vi ses kanske imorron mina fina.<3

<3

RSS 2.0