Nu♥

Just nu - Nyduschad, nyrakade ben, insmord i hudkräm, har på mig världens renaste & härligaste pyjamas. Nu återstår bara min värsta fiende sängen, ett glas vatten & en film. Kvällen kan inte bli bättre♥

Har det bra! Kram!


Follow your own heart.

Först vill jag bara berätta min expriment med min middag. Jag åt risgrynsgröt, & jag brukar alltid ha kanel & socker till det. Men nu provade jag sylt, & det smakade typ som risifrutti.. ^^

Hej på er! :D Är hos pappa nu & ska bo här i resten av veckan & nästa vecka. Skönt! För jag orkar inte med min mamma & hennes äckelfittsambo. Men iallafall, ska snart packa upp min dumma dator ur väskan, men tills vidare så får ni random bilder. En arkivbild med andra ord.

Kram!


Sminkningar i Sims.

Åh! Jag tycker det är så roligt att sminka folk, så när jag har tråkigt sitter jag & sminkar samt fixa håret på simmarna i sims.. ;$ Ska jag vara HELT ÄRLIG, så vart jag minst nöjd med trean & mest nöjd med fyran!

Men trean var svår att få fin. Eller liksom.. Hon var så kantig, så det var svårt att få det att se bra ut.






Somebody That I Used To know, cover;D

Åh, jag dör så grymma!

Höftpiercing..?




Har precis pratat med mamma om att få pierca höften. & vet ni vad hon sa? Hon sa "Jag vet inte, kanske" - vilket betyder på mammaspråk att det kanske blir av!

Men isåfall blir det efter sommaren, eftersom jag vill kunna sola & bada, dessutom så trivs bakterierna asbra när det är varmt vilket kan leda till infektioner osv. Ni som följt mig ett tag, vet att jag vill ha höftpiercing, FÖR DET ÄR OVERKLIGT SNYGGT!

Driving through the darkness to get back home.


Hej allesammans! Just nu sitter jag i min säng & har lite smått ångest, men ska snart ut & gå med vovvsingarna så jag får väl typ.. hoppas att ångesten lägger sig?:D:D:D:D::D:D:D:D
Well well.. Ingenting speciellt att berätta alls. Kommer förhoppningsvist upp några bättre & kaanske lite mer intressanta inlägg senare.

Jag vill berätta en sak för er, som inte är intressant alls. Jag berättar det för er för min egna skull. För jag är en sån person som måste berätta allt random som händer i mitt liv, förutom de dåliga. Det är så att jag är så JÄVLA trött på mina naglar som bara går av, går av & går massa av. Dom är sköra, tunna & går ännu mer av. Just därför klippte jag & filade ner ALLA mina naglar till samma äckliga, korta längd & nu ska jag göra på en typ.. Genomskinlig äckelslemgrejj som ska få naglarna att bli starka, sen SKA jag försöka stå emot att bita på dem.

GO ME, GO ME, GO ME!

Me today! :)

Weey



Om kvällarna så är webbkameran min bästavän!

Hej allesammans! Nu ligger jag nertryckt i min säng hos mamma & skypar med Wilma. Har ingenting att berätta för tillfället, förutom att jag nyss varit ute & gått med två underbara hundar - Scooby & Enzo! Annars så är jag idag en bitter & tråkig människa.

Surt & helt värdelöst att skolan har börjat om efter helgen..
Taggade inte att äta med familjen eftersom dom är så pinsamma..
Har varit pisstrött hela dagen & inte orkat nåt i livet typ..
Haft sprängande huvudvärk, & värrde blev det efter en rejäl skrattattack på grund av Felicia..
Skolans internet pajade pga två i klassen, så jag fick hypermegadamp på dom & dog..

Glad som en lärka, eller vad man nu säger.

Rainbow






Önskelista till min födelsedag den 10 juni!

Waterworld:)




 

Blont..?

För tillfället så lider jag av något som kallas.. beslutsångest. Jag hade funderingar om att färga överhåret blont ELLER knallrött, & låta underhåret vara svart. Men nu.. Nu har en annan tanke dykt upp i mitt förbannade huvud, & jag funderar STARKT på att bli blond nu. Kanske blir jag helt blond, & har lite svart underhår med något ljusrosa i.. Alltså åh! Jag vet verkligen inte!

Min naturliga hårfärg är ju blond, & senast jag var blondin var i.. 4an, för då färgade jag det från blont till svart.. Sen har jag varit halvblond i 6an, då jag hade typ råttfärgat hår med massa svart usch i..



Massa randombabbel



Söta kärleksbilder från Sims 3.

Den sista är HELT KLART min favorit♥










GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MIN ALLRA FINASTE!♥





























Makeover!

Eftersom "pappan" i mitt simshushåll är stylist, så valde jag ut tre simmar i staden fär att styla om.
Här ser ni resultaten;) Den sista ser ganska så galen ut, men hon är ju en vampyr så..

I never thought that I can take love

Hej! Innan ni tänker "Vad dålig hon är på att blogga", så tänkte jag bara skriva att jag inte hann igår, för att jag skulle på disco & jag hann knappt sitta vid datorn :(

Iallafall så sitter jag nu (okej, inte nu, men ska snart ut igen) på baksidan & äter godis. Jag skrev ju om mitt sockerlöfte förut, men det sket sig helt. Jag klarar tyvärr inte av det:( Det är jättehärligt väder ute, så tänker lägga mig för att sola. Sen ska jag & min familj äta grillat & sedan.. Vet jag inte, men jag känner på mig att detta kommer bli en helmysig kväll!

Hoppas ni får det lika mysigt, puss & kram!




We don´t wanna fight on

Här är lite bilder jag tog på solnedgången härom dagen. :)



Kom just hem





Har precis, för typ en halvtimme sedan & sitter just nu & skypar med Wilma. Det är världens härligaste väder ute! Nästan för varmt för att kunna vara ute ^^ Jag, Willemo & Wilma.O var nere vid älven & halvbadade. Eller iallafall jag & Wilma halvbadade ^^ & sen solade vi litgrann. Min mage är vitare än nordpolens poolar. :( Aja, hörs senare! Puss!

Before I die #3



SÅ SKA JAG HA SKRIVIT EN BOK.


Is he a new Michael Jackson?

Hittade denna grabb när jag kollade runt på youtube. Shit vad han är duktig! Nån som kan tänkas veta hur gammal han är?:O

En kanin eller en degklump?

Ni lyckas bra om ni hittar en degigare kanin!<3





TILLBAKA

Nu fungerar min dator igen! TJOHO! Det var nätverkskortet som typ hade.. Nånting, kom inte ihåg var det var^^ Men iallafall så kommer allt förhoppningsvist bli som vanligt igen :)

Ville bara säga det, kram!

nybildN


SUMMER LOVE♥

Hej! Min dator är fortfarande inte lagad eftersom Tobbe tydligen kommer hem senare (min stora bruder), så då ska den lagas.

Men jag känner för att uppdatera iallafall, för jag vill inte att bloggen ska dö :( Vore ju tråkigt, tror jag? Iallafall, så har jag varit ute & spelat fotboll tillsammans med min lillebror nu ett tag, typ en timma? & det var himla roligt. Nu sitter jag dock med ångest inför imorron, samtidigt som saknaden är uppe i mars, för jag saknar Wilma så jävla mycket!

Har också kommit fram till att jag ska ha sockerlöfte fram tills nån gång, för jag insåg precis att jag äter ALLDELES för mycket socker. Får se hur det går, då socker är min bästavän. Nu ska jag ta det lugnt ett tag för jag håller på att spy, sen kommer min lillebror & då ska vi fortsätta spela.

Kram till er alla! Och jag hoppas ni har njutit riktigt mycket efter det varma vädret (om ni har varmt, hihi)!


Hospital

Jag har precis varit på besök hos min fina vän Emelie på sjukhuset. Vi knarkade halstabletter, pratade & åt kvällsfika tillsammans, mycket mysigt! Imorron hoppas jag på att datorn/sladden är lagad, så jag hoppas på bättre bloggning. Puss!



wreytryu

FÖRLÅT FÖR ATT JAG INTE BLOGGAT, MEN HAR VARIT LEDSEN & JAG VILL HELST INTE BLOGGA DÅ.

Min dator ska förhoppningsvist lagas ikväll, då kommer uppdatering bli som vanligt! KRAMAR.

I still miss you

Hej!
Jag vet att jag har varit dålig på att blogga, men blogglusten liksom försvinner utan min egna älskade dator. Idag har jag dock legat ute i solen, tills solen försvann för gått. Vi tog ut kaninburen så att Nakhre numera bor ute, sen så var vi & handlade, & kollade på ett hus som tydligen brann ner i natt.

Kvällen har spenderats med sims, chips, ett telefonsamtal & massa tårar, annars har det varit bra.
LOVAR att försöka blogga mer imorron & pappa ska försöka fixa min internetsladd. Ha det så bra så länge, puss!


Buhuhu

Ojoj vilken dålig bloggning, men min dator är fortfarande trasig, eller internet till den, så jag kan ju inte heller lägga upp dom dära "Dag blabla" osv. Sad but true.Kom precis hem efter en runda i spåret, & nu ska jag snart hoppa in i duschen & spela mer sims som jag gjort hela dagen. Ingenting mer att säga, så kram!

arkivbild



- Wilma Palle

-


Jag älskar dig mer än allt annat på hela jorden.
Utan dig är jag verkligen ingenting.
Du är mitt allt, jag orkar ingenting utan dig.
Du är den som håller mig uppe & får mig att vilja stanna kvar.
Jag älskar dig, hjärtat mitt.

Panik x tusen




Jag vet att det har vairt urkass uppdatering idag, men jag har bara inte riktigt vetat vad jag ska skriva. Har inte gjort nånting alls idag, förutom att spela sims, eftersom det har regnat & regnat, så jag har inte kunnat vara ute. Dessutom är min dator typ hel paj (?), internet vill typ inte funka & skype lagga sönder på den här datorn -vilket innebär att jag inte har fått prata med Wilma nåt idag!! *Paniiiiik*

Jaja, ha det bra, skriver kanske senare!

Dag 7 - 4 filmer jag sett

"Kvällernas" outfits!

Tidigare idag:

Magtröja - Tror den är köpt på Bik Bok.
Shorts - Gina

Nu:

Linne - Bik Bok
Byxor - Mammas

We are young, wild and free.



Jag har precis legat ute i den underbara solen tillsammans med kaninerna, marsvinet & en bok i handen. Kaninerna är nu inne i deras burar & käkar mellamål, stackars sötnosar som måste hållas inne i garaget när det är så här fint väder! Ska bli kul att flytta ut dom senare.

Det är för tillfället 17 grader ute i skuggan! Rekordet än så länge! :D Jag har på mig både shorts & magtröja, & tänker nu gå ut på en promenad. Det är inte alltid det är såhär varmt!

Ska även se till att blogga bättre.. & eftersom jag sitter på pappas dator & har allt hos mamma, får ni inga fina sommarbilder från nyss :( Bilderna är från förra året.

Look of today

Tröja - Min bruder
Byxor - Gina Tricot


<3

Enzo har precis varit på besök hos oss.

Dag 6 - 5 vilda djur jag skulle kunna tänkas ha

.

Jag bloggar mer imorron, om jag fortfarande lever då. Kram & förlåt för detta inlägg.


Sorry



Vet att jag knappt bloggat idag, men var alldeles nyss hos Cissi. Vi var ute & gick, joggade, snackade om hästar, pratade lite om att sticka ut med stilar & såg filmen "Älska mig". Skitsorglig film.

Nu hade jag tänkt ladda ner filmen "Jag saknar dig" så jag har något att somna till ikväll. Imorron kommer även "Dag 7" upp, men det är bara det att den har jag inte hunnit göra idag.


UTE




Jag har varit ute på baksidan nu. Legat på en madrass i gräset, i solen tillsammans med en bok, frukost & två kaniner som skuttade brevid.

Dag 5 - 6 saker jag brinner för

HAHAHAHAAHHAAHHAHAAHHAAHHAHAHAAAAH

Jag vet att jag bjuder på många videklipp nu, men denna måste ni se!
Jag trodde jag skulle skratta ihjäl mig på riktigt!

Boktips!




Jag har precis legat & läst i minst en timme i boken "Afrodite & döden". En bok jag kan rekomendera STARKT. Läste ut nästan halva boken på typ 1 ½ timme, för när jag läser en bok jag tycker är bra, då slukas jag verkligen av texterna & kan inte sluta läsa. Annars läser jag typ aldrig böcker.

Lånade också hem "Afrodite & sveket" som jag ska läsa när jag läst klart denna.


Dag 4 - 7 saker om ett av mina intressen.

Hinner inte blogga ikväll

Jag vet, vet, VET hur värdelös jag är på att blogga & jag kommer tyvärr inte hinna blogga något mer ikväll. För ni vet mina "dagens inspiration" grejjer? Jag ska göra massor av sånna ikväll & har dräför inte tid till annat just ikväll (förutom djuren, & skype.. osv). Men dessa inspirationsinlägg håller ju bloggen uppe & både jg & förhoppningsvist NI kan ju få inspiration av dom. Så då vet ni!

Men nu i framtiden ska jag se till att fixa massa asgrymma inlägg med massa inspiration & tokigheter! Ni kommer dock få ETT inlägg till ikväll, & det är "Dag 4" videon ^^

Ni kan få denna UNDERBARA video med Linnea Näslund. Hon sjunger helt otroligt på denna video.


Dag 3 - 8 saker jag älskar

Bring them real

Hej & förlåt för att jag inte bloggat, men har varit så förbaskat ledsen. Idag drog jag till skolan på morronen. En halvtimme försenad.. Sen åkte jag & mamma till BUP & jag hade mått så himla illa pga frukosten, så jag drog hem till pappa efteråt.

Nu ska jag ut & springa, så vi hörs sen! Puss!


Tränat

Sitter just nu & skypar med Wilma, för hon får mig alltid på bra humör!<3 Har varit ute & tränat för att rensa tankarna från allt idag. Men jag skriver mer imorron, så puss!


Dag 2 - 9 saker jag hatar

Mår skit för tillfället - Så ni får den andra videon på den hära "9 dagars" grejjen.


HAHAH BÄSTA FJORTISPARODIN!

Se hela! Helt seriöst!


Sungha Jung - Helt otroligt bra!

God made ​​no mistakes

Har precis varit & tränat. Kunde ÄNTLIGEN ha shorts på mig ute! Så himla härligt! Visst, det är 9 grader ute.. Men det var så gott som vindstilla & jag rörde ju på mig så jag slapp frysa! :D

Träningsoutfit :)


Dag 1 - 10 saker ni inte visste om mig

Här får ni första videon som skulle komma upp angående detta om "9 dagar".
Nu ska jag ut & springa, så vi hörs senare!



9 dagar

Kom precis på en grym grejj! Jag ska göra en sånhär "9 dagars" grejjs. Personligen tycker jag inte att det är så kul när folk skriver varje dag bah " Dag 7: 6 saker du inte gillar" & sen skriver man bara dom. Därför tänker jag göra en vlogg om det varje dag! ;D

Så here we go!



1. 10 saker du inte vet om mig
2. 9 saker jag hatar
3. 8 saker jag älskar
4. 7 saker om ett av mina intressen
5. 6 saker jag brinner för.
4. 5 vilda djur du skulle kunna tänkas ha.
5. 4 filmer du sett
6. 3 saker du älskar med sommaren
7. 2 saker som stör dig
9. 1 sak som du älskade när du var liten

0 inspiration

Om nån vill veta så är detta mitt 252dje inlägg på den här bloggen!:)

Kom precis hem efter att ha varit & hälsat på hundvalparna. Glömde kameran IGEN.. För tillfället har jag NOLL inspiration till bloggning, så om ni underbara läsare kunde vara gulliga & kommentera vad ni vill se, så får ni väldigt, väldigt gärna göra det!


Skajp<3

Jaja men du. Det här fick bli nästa "grej" att göra..
Ikväll tänker då jag & Wilma skypa så länge vi bara kan. Får se hur det går :) Ber även om ursäkt för dålig bloggning, men har inte orkat.



I miss you, miss you so bad.



Hej! &jag vet att mitt hår ser fettigt ut på bilden, men det är bara rufsigt, tovigt & hårsprayit för jag glömde kamma ut det igår.. Jag har precis tryggt i min en hel Ben & Jerrys & nu sitter jag & skypar med finaste Wilma. Har absolut inga planer för idag, mer än att gå ut med Scooby i eftermiddag, men jag ska ändå försöka hitta på nåt kul att skriva om. Puss!

With my tea



Tänker nu burra ner mig i sängen med en kopp te & se på Mean girls. Vi hörs imorron! Godnatt läsare!

Dagens mysoutfit!

Mjukisbyxor-Mamma/Linne-Bikbok/Pannband-Jag/Therese-Skellefteå



Sitter här & myser i min mysoutfit
. Mjukisbyxor & ett enkelt linne. Sitter också & svettas ihjäl för det är overkligt varmt i mitt rum.



Don't cry, say "fuck you" and smile.




Hej alla! Kom för ett tag sedan hem efter att ha varit ute & gått, joggat & lekt med vovvsingen! Skulle fan ha filmat & klippt ihop filmer från idag, för Scooby är allt tokig han! Haha! Men iallafall, nu ska jag lyssna vidare på lite musik & så. By the way, pandbandet jag har på bilderna gjorde jag idag på slöjden. Varför det ser helt fucked up ut i nacken är för att det sitter två säkerhetsnålar där, för pandbandet blev för stort. Men ska dock fixa det.

By the way 2, förlåt för bilderna igår. Var bara så jävla ledsen att jag trodde jag skulle dö.

ao






Eld #2




Förändringar på bloggen!



Godmorron sötnosar!
Nu ska jag strax vandra till bussen
, men tänkte ta upp en "spännande" sak som kommer hända här på bloggen. Det är nämligen så att jag kommer göra om ALLTING. Allt kommer bli nytt, för som jag ser det nu.. Så tycker jag att typ hela min design & min header är både rörig & ful. Dock har jag fått komplimanger över headern, vilket jag är jätte tacksam över!

Detta kommer förmodligen ta lång tid, men va beredda på en chock när det väl dyker upp!
Det här inlägget är tidsinställt då jag förmodligen inte kommer hinna blogga idag på morronen.

Summer!

Snart är det sommar! Känns helt awesume att tänka! Satte på mig en sommar outfit (bortsätt från långbyxorna, men hade inte shorts här hos mamma) nu bara för att testa. Var tidigare idag ut med hunden en sväng, vilket var superhärligt, fastän det var lite mulet & blåste massa ;)



Be yourself, everyone else is already taken.








Kapten röd!



Kan bara säga såhär. Jag ÄLSKAR hans musik för alla hans låtar har på något sätt ett budskap, & dessutom ett viktigt budskap. T.ex denna låt:

Där säger han att man inte ska hålla på & göra om sig hela tiden. T.ex skönhetsoperationer, för varför ska man operera sig? Det finns bara en människa av just Dig i hela världen, & det ska du vara stolt över.




Denna låt har LÄÄNGE varit min favorit. Refrängen eller självaste "punkten" av låten, säger att ju mer folk klankar ner honom, ju starkare kommer han bli som person. Det finns en enorm sanning i det.

Dagens outfit :)



Det är liksom JAG att ha olika sockar. Det går liksom inte ihop ifall jag ska ha ett par sockar som ser likadana ut. I min garderob/socklåda så finns det endast sockpar som är olika.


Videos från igår :)

Klippte ihop några videos från igår :)
HAHA

Eld

Tog några bilder vid majbrasan. Några bilder är från den stora brasan & några är från min, Evelinas & Mikaels lilla brasa :)







<3

RSS 2.0