Make something of your life, you only live once.

Hej! Har väl varit i skolan större delen av dagen & efter skolan var det väl tänkt att jag skulle åka med Wilma till Wok & roll & äta sushi. Men det blev för komplicerat & stressigt för min del så det vart inte av. Istället, efter att ha fixat till djuren, åkte jag till mamma & svängde ihop en skitgod sallad som middag. Har ingenting vettigt att skriva egentligen så ni får tre bilder från dagen :)

Dagens

Take care!







* Har du problem med torrt hår så är olivolja en otrolig produkt. Detta kan användas som en skonsam inpacking kanske en gång i veckan, eller oftare.. Börja med att skölja ur håret iallafall & applicera vanlig olivolja i håret (det behövs inte mycket!!). Börja i topparna & arbeta dig upp för hår längderna. Massera in. Använd dock inte olivoljan i hårbotten! Det kan bli fruktansvärt fett & äckligt då. Låt det verka så länge de bara går & så länge du orkar. Skölj sedan av håret med både schampo & balsam efteråt (ju mer olja du tar, ju svårare är det att få ut det & då kan de behövas med schampo osvosv). Håret blir mjukt & mår toppen av det!



* Har du torr hud på kroppen eller förhårdnader lite här & där, så finns det en enkel behandling med olivolja som gör att huden blir väldigt mjuk. Blanda enkelt ihop olivolja & vanligt strösocker (du kan hälla ner lite salt också för "saltskrubbning"). Är det fötterna du vill få mjukare, ta dig ett skönt fotbad & försök skrubba bort förhårdnader & elakheter från fötterna under tiden som du badar dem. Smörj sedan in fötterna med blandningen (smörj med sockret & allt) & låt verka ett litet tag. Skölj sedan av fötterna & fötterna kommer bli babymjuka! Jag själv brukar ha denna blandning över hela kroppen när jag duschar.



För att friska upp din kropp är det super att smörja in kroppen i olivolja. Forskare har funnit att konsumtion av olivolja minskar risken för cancer, sänker blodtryck & fördröjer åldrande av inre organ & vävnadstyper.

Sick tired of this.

Ligger ihoptryckt i min säng tillsammans med en rejäl förkylning.. Fan, jag hatar att vara sjuk:( Ska försöka fixa ihop lite roligare inlägg trots allt så bloggen kommer inte stå tom bara för att jag tycker smått synd om mig själv. Har gjort egen glass också, & blir den glassen som den ska så lägger jag nog ut receptet här! Kram.



Nytt i garderoben!

Mycket fattigare i pengar men rikare av kläder! Är supernöjd med det jag fick hem:)

Today




Nu sticker jag till bussen & mamma är skitarg & ledsen på mig så det lär bli en trevlig bussreda med henne. Har dessutom 1020 kronor som jag idag ska handla för så jag ska på stan efter skolan, men skriver då när jag kommer hem! Kram!

En underbar kväll.

Jag mår sämst nu så jag tänkte bjuda på lite bilder från när jag var med Wilma.. Saknar henne så jävla otroligt ultramegakopiöst mycket.. &ignorera mitt galet fula ansikte.

Den här kvällen saknar jag så jävla mycket. Visst, jag saknar varenda jävla minut med Wilma, men den här kvällen var fan spårad. Skinkor kastades i mitt huvud, vi låg & vred oss i skratt tills vi tillslut låg & kramades & skrattade tillsammans mitt i köket på golvet. Vi hade ansiktsmask, snodde varandras masker, blåste sopbubblor, spillde sopa på golvet, skrattade ihjäl oss, knarkade te, tog bilder (no shiit) osvosv.. &den dagen vi var på Liseberg & typ ALLA ANDRA DAGAR.. Fyfan, jag orkar inte vänta tills nästa gång.<3









jdk



Hinner inte göra några tidsinställda, men jag är tillbaka imorron!
Kram!

Lite "naturbilder".

Ja, bloggningen skulle ju bli bättre men blogg.se har fått nå jävla arabiskt cphorryckdamp som gjorde att jag inte typ kunde göra något i förrgår & igår... Men nu är det som de ska tror jag, så jag hade tänkt visa lite bilder som jag fotade när Wilma var här uppe i Skellefteå :) Saknar henne så mycket att jag dör..

Åker till stugan idag, men ska fixa några tidsinställda inlägg så bloggen inte står tom


Sings like an angel

Tyckte hon var grym.

 

Lost in the crowd, when you're not around.



Jag lovade att jag skulle blogga idag & det gör jag, dock kanske inte världens bästa bloggning med whatever.. (A). Idag var jag i skolan i typ.. En halvtimme & jag missade skolfotot. Så jävla skönt. Var först hos bup, sedan åkte vi till vårdcentralen där dom ska ta blodprover så jag nån gång kan få mina mediciner mot bland annat deppression, panikångest & sömnen.. Ja, annars då? Sitter & spelar sims nu & tänker väl bara ta det lugnt ikväll. Mår inte så bra vilket påverkar bloggningen också men jag ska försöka. Nu ska jag även skicka bilder till pappa, ca 300 stycken & jag måste fixa andra saker ikväll också så jag känner mig stressad men får lugna ner mig med en kopp te ikväll eller kanske.. Iste? Fun light? Aja, ha det bra så lovar jag mer bloggning imorron! Kram!

trlkö

Bloggar imorron, jag lovar!

Sliten krigare



Nu är jag hemma från stugan & det blev ju egentligen bara en dag utan uppdatering. Men aja, hemma är jag & snygga byxor har jag på bilden, & jag insåg ganska så precis att jag snart behöver en ny kamera. Min system kom till världen den 10 juni 2011, & har nu stått ut med mig i mer än 1 år & 2 månader. Den misshandlats grovt genom nertappningar i golvet & asfalten, slag av mina damputbrott & den har fått riktigt ont de gånger när jag ska byta objektiv & det inte vill funka som jag vill att det ska funka. Stackars, stackars kamera..

Nu laggar den som in i helvettet, men jag tror jag kör med den tills den dör helt & hållet.. Nu ska jag nörda sims, så uppdaterar senare. Kram!

This is my life, don´t worry about what I do.



Har precis varit ute på en joggingtur.
Nu ska jag packa & sedan drar jag till min pappa. Vi får se hur mycket jag kommer blogga därifrån.
Kram!

Några saker om mig



♥ Jag älskar kvarg, cola zero & småfolkets riskakor & skulle kunna leva på det.
♥ Jag tycker det är grymt läskigt & prata i telefonen eftersom jag är rädd för att göra bort mig, plus att min röst är så ful.
♥ Jag tänker mycket, jag svär på att jag tänker tusen tankar mer än många andra, vilket får mig typ att sprängas inifrån.
♥ Jag är usel på att peppa folk åt rätt håll.
♥ Jag vill börja ridning nu till hösten.
♥ Jag har haft svårt att sova & haft seriösa sömnproblem ända sedan jag var en bebis.
♥ Jag hatar att prata om mina problem med andra genom att använda munnen, därför håller jag för det mesta allt inom mig & skriver ner alla mina jobbiga tankar & problem i tusen dokument på datorn.
♥ Vad som helst kan få mig att bryta ihop om jag tolkar ordet fel även om personen/personerna inte alls menar något illa. Ibland kanske helt tvärtom. Dom behöver inte ens prata med mig eller om mig & jag kan ändå bli ledsen.
♥ Jag älskar verkligen djur.
♥ Jag älskar också att laga mat & baka. Speciellt när jag får exprimentera med recepten själv.
♥ Jag är nästan aldrig mer kompisar längre & bara därför tror mamma att jag har deppressiva symtom på bibolör sjukdom, haha.
♥ Jag älskar att träna för jag får tänka klart, rensa i huvudet, röra på mig & må bättre samtidigt.
♥ Jag är jävligt envis, vilket jag ibland tycker är både bra & dåligt.

Please, let the end get to be tomorrow.







Min morron startade jag med en joggingrunda med Scooby, plus en lång promenad med honom. Det var rätt skönt då jag fick rensa tankarna, det var härligt ute & jag fick vara med Scooby. Nu har jag suttit ute på verandan (tror jag det är?) tillsammans med hundarna & jag har äntligen orkat ladda min kamera! Btw, under lördag & söndag blir det förmodligen ingen uppdatering förns på söndagkväll, eftersom jag ska bo i stugan då. Bara så ni veeeet! Kram.

If it was that easy.


Den kolsvarta natten närmar sig långsamt & det är inte många timmar kvar tills den har slukat staden i sin osynliga famn. I ett hus, i ett rum, ligger det en liten flicka i sin säng. Hon stirrar tomt upp i taket & märker inte hur tystnaden försiktigt lägger sig i rummet. Hur barnen utanför slutar skrika. Hur klockan plötsligt stannar. Flickan ligger & tänker. Tusentals av tankar vimlar i hennes huvud & en & en annan tår rinner ner för henne likbleka kinder. Hennes liv var förstört. Hon var krossad, som en mygga mellan en tumme & ett pekfinger.
Plötsligt sätter sig flickan upp i sängen, hon känner sig peppad.
Men inte peppad på att leva livet, utan peppad på att avsluta det.

En låt som ger mig sjukt mycket minnen.

"Emo screamo beautiful song"
Detta var en stor favorit hos mig när jag gick i femman. Jag lyssnade sönder denna & massa andra "emo" låtar. Jag hade en lista på youtube med bara emo låtar som jag alltid lyssnade på när jag var som mest deppad. Men jag skämdes för att lyssna på denna, & jag fick den där äckliga ångestkänslan varje gång också av nån anledning, men jag fortsatte att lyssna, & lyssna & lyssna tills jag tillslut tröttnade.

Om en timme åker jag till bup. Vill inte..

 

Fuck this

Jag orkar inte leva så här längre. Ingenting är som det ska. Ful, fet, äcklig, ivägen. Snälla. Kom nån & bara ta mig härifrån. Ta bort mig från smärtan. Stick en kniv i mig & sedan är allt över. Jag orkar inte mer, orkar verkligen inte mer.




Bäst

 


gfd



Jag är helt slut.

Imorse cyklade jag till pappa & på eftermiddagen cyklade jag tillbaka. Första & sista gången jag gjorde det, för det är fan 2,4 mil fram & tillbaka. Mina ben dog. Kom sen hem & fick träffa mitt finaste "syskonbarn" som idag är 12 dagar gammal. Lilla Ariel, fan vad söt hon är! Sen medans de andra åt så ställde jag mig & bakade kladdmuffins till pappa imorron. När dom var klara & skulle svalna, åt jag lite middag & gick ut med hundarna. Där dog mina ben ännu mer. Kom sedan hem & ställde mig & fixade glasyren till muffinsarna & även massa strössel satte jag dit, typ som små kristaller, kulor & hjärtan osvosv. Nu har jag så satans ont i ryggen att det är fan sinnessjukt. Magen står ut i rymdens alla universum & min hals skriker efter vatten. Men jag orkar inte gå & hämta så det är likabra att jag dör av vattenbrist.

Nu ska jag vila, hoppas ni har haft en bra dag. Kram!
(Han tyvärr inte fota muffinsarna men kan kanske göra det imorron)

Jag saknar dig, så jävla mycket att det gör ont.



 


-.-



Klockan är kring halv fyra nu när jag skriver. Jag borde ligga & sova nu men det går inte. På nåt sätt är jag trött men jag är fortfarande pigg. Jag ligger & tänker på 1000 saker & är stressad över idag (tisdag) & imorron. Idag ska jag nämligen upp kvart i tio. Fixa frukost, duscha, cykla till pappa (det är fan en mil), ta hand om djuren, cykla tillbaka & då ska jag hinna med & baka kladdmuffins eftersom imorron fyller pappa år. Innan de måste jag har frågat mamma om hon kan handla & kan hon inte det kommer jag få panik & blabla.

Sen när jag ligger här & försöker sova så kommer jag på massa saker som jag ska göra imorron men som jag måste göra nu! Bara det att mamma ställde in min hallon kvarg (finns inget godare) i frysen för & se om det "blev glass", så tänkte jag nu "Imorron får jag kolla hur det blev", men då får jag panik & måste göra det NU! Samma sak   hände när jag kom på ett recept i huvudet & var tvungen att skriva ner det direkt, direkt, direkt annars fick jag panik trots att jag kommer ihåg det.

Sen tänker jag så mycket på hur det ska bli på onsdag när pappa fyller år & jag ska följa på mammas jobb. Hur kommer morgonen bli? Hur kommer arbetsdagen bli? Tänk om pappa hatar mig för att jag kommer? Nej, nu vet jag inte vad det ska vara för mönster på muffinsarna.. Ska jag baka kakor också? Tänk om han inte gillar dom?

Jag är också så nervös över torsdagen när jag ska till bup för första gången på lite mindre än 1½ månad. FAN. Varför ska alla tankar komma NUUUUUUU!?!!?!!

Aja, ville bara skriva av mig så här i nattmössan. Hoppas ni sover sött i era sängar, för de gör inte jag..

Bad words can change my world in two seconds.



gammal bild på vovvarna

Hej på er!
Idag känner jag att jag fått gjort en del. Mamma drog med mig (för att jag skulle bli glad, typ) bort till Bureå som ligger en bit utanför Skellefteå. Min låtsaskusin följde med. Väl därborta träffade jag mina två andra "låtsaskusiner", samt massa annat folk jag visste om. Det var väl rätt kul egentligen. Alla badade, vi hade med oss hundarna som också badade & alla hade kul, dock badade inte jag pga massa anledningar. Sen skulle alla fika & jag satt där endast med min Cola Zero & förstörde stämningen med den, haha. Det blev tillslut jobbigt för mig att sitta där & höra dom prata om grejjer som liksom är jobbigt för mig, så jag stack därifrån ett tag. Sen åkte vi hem & nu har jag varit ute med Scooby en väldigt lång sväng. Men detta blir nog det sista inlägget för idag, så ha det bra så hörs vi imorrn!

(Skulle egentligen lägga in outfitbilder, men såg förjävlig ut).

<3!



En video jag & Wilma gjorde när hon var här. Ni som följt mig länge kanske vet att vi gjorde en när jag var nere hos henne i mars också? För att kolla på den är det bara att kika på min kategori "Videos" så hittar ni nog den längst ner. Kommer en till video som vi gjorde på tåget ner till henne också.<3 

 

I'm so lonely, so unloved, so worthless.




Jag försökte göra ett inlägg när jag vaknade, men hela bloggen fuckade ur så jag sket i det & gick ut istället. Gick en promenad till en lekpark & satt mig i en gunga, som jag satt i för lite mindre än ett & ett halvt år sedan. Men då satt jag där för andra anledningar. Hela den där lekparken ger mig så jävla mycket dåliga minnen att jag bara vill gråta. & på tal om gråta. Natten har varit fruktansvärd. Jag har legat & gråtit, skrikit & dött hela natten & därför bara kunnat sova någon timme. De var så nära att jag gjorde en grejj.

Iallafall, efter lekparken drog jag hem & tog med mig hundarna till affären för att inhandla något. Det fick bli Småfolkets riskakor (egentligen för typ bebisar men whatever) & en cola zero burk. BLEV SÅ JÄVLA ARG FÖR DOM INTE HADE FLASKOR!! Aja. Nu ska jag sitta här & njuta för mig själv sen kanske det blir att dra ut igen. Mår verkligen skit psykiskt, så jag kanske tar med mig hundarna på en promenad igen bara för att hundarna (samt alla andra mina djur) får mig att må så bra.

Nu blev detta ett jävla långt inlägg, så cred till dig som orkade läsa. Ha det bra så uppdaterar jag senare!

.

VÄRLDENS FULASTE INLÄGG & TRÅKIGASTE


Sockarna var i mitt rum..

 

Mobilbilder

Har varit hos pappa från igår till idag & eftersom pappa skaffat sig en webbkamera + mick, så sitter han dag in & dag ut & pratar med sin thailänska flickvän. Utan datorn har jag inget att göra, så jag har pysslat, lyssnat på musik, tränat & redigerat mobilbilder & hade tänkt visa lite:)!


Cover på Lies!

 

Så fruktansvärt duktig hon är!

I promise I'll do anything to be with you again.

Här kommer lite bilder från när jag var i Göteborg, hos Wilma. Fyfan vad jag längtar tillbaka till Göteborg & jag längtar fan 40 gånger mer efter att få vara med Wilma.. Bilderna är från när vi gick ner till ett café för att fika frukost. Vi yrade omkring ett tag för att hitta ett lämpligt café, & när vi hittade ett så tog vi varsin macka & en islatte. Islatten smakade skit & jag trodde den skulle smaka som typ is/slushcappochino (stavning?) eller typ iste:S Aja ^^




Mjölkdrink!



Detta är ett recept som jag tycker är gudomligt gott (&även min mamma, hihi), så jag tycker ni bör testa den!:)


1. Börja med att ta fram ingredienserna & även lite tillbehör. Du behöver en bunke, en stavmixer, decilitermått samt ett matskedsmått, mjölk (vilken som helst går bra) & en flaska saft (vilken saft som helst & jag tror det går bra med alla smaker. Har än så länge endast smakat jordgubb & päron. Den måste vara oblandad).



2. Häll i 2 deciliter mjölk & 2 matskedar av saften & rör om. Tänk som så att det ska vara 1 matsked saft per deciliter mjölk. Så tar ni en dl mjölk, så ska det vara 1 msk saft, & tar ni 5 deciliter mjölk så tar ni 5 matskedar saft osvosvosv.



3. Sedan ska allting skummas med en stavmixer (detta är självklart frivilligt). Mixa drinken tills den kanske blir lite tjockare & är skummig.



4. Häll sedan upp i ett glas & sen är den färdig att dricka. Mums!





Pyssel




Har mått åt helvette i princip hela dagen & det gör jag fortfarande. Har dock suttit & klistrat & pysslat med min "bok" som jag fick av mamma idag. Innehållet är dock hemligt, men kan avslöja att det finns en almanacka där i;) Annars har jag varit ute & gått med mamma & hundarna, joggat & suttit vid datorn. Hoppas ni haft en fin dag, så hörs vi imorgon! Kram!

I wish the mirror could show me something better than this.



Godmorgon! Eller goddag. Vaknade för cirkus en halvtimme sedan & har typ hunnit äta frukost. Här över ser ni "dagens" outfit, men jag vet inte om det blir hela dagen med tanke på att jag bara tog på mig det där för att jag skulle ut & springa så ja.. I eftermiddag så kanske det kommer upp lite bilder från när jag var i Göteborg, så det blir väl ruligt.. Aja, nu ska jag sluta babbla & dra ut. Vi hörs snart!

TEA



Jag har precis suttit här & druckit te & nu sitter jag ÄNTLIGEN & skypar med Wilma. Jag har absolut inget mer att berätta än detta, men kan säga att jag kom hem idag, om ni bryr er. Puss!

Jag älskar dig så jävla mycket



Hej på er & ja, jag vet att jag har haft en bloggpaus utan att säga något, men jag har inte haft tid med tanke på att jag umgåtts med Wilma i två veckor, dessutom så har jag gått tillbaka till att må skit & ända sedan jag kom hem från Göteborg har jag spenderat mina dagar i stugan (vilket jag även ska göra resten av veckan så detta blir en bloggning på flera dagar). Men från & med söndag, när jag kommer hem igen, så är det tänkt att jag ska ta tag i bloggningen igen. :)

Kram & puss.

<3

RSS 2.0