Everyday is a struggle



HEJHEJ!

Jag har inte gjort något speciellt alls idag. Varit ute med hundarna ganska mycket, sett dom bada & varit hos pappa samt tryckt i mig glass. Det bästa på hela dagen var när jag satt i soffan hos pappa & rastade hamstrarna. Det mysigaste som finns är när mina tre dvärghamsterpojkar klättrar på mig, slickar mig på händerna, kittlar mig i nacken & somnar i mitt armväck.<3

Imorron är det tänkt att vi ska fara till mormor, så jag vet inte hur mycket jag hinner uppdatera. Hinner kanske med ett på söndagkväll:) 

Svar





Svar: Hej Tuva! Låten heter "One more night" & är egentligen gjord av Maroon 5. Men i videon har jag Jason Chen´s version av den (som jag personligen tycker är tusen gånger bättre). & av nån anledning kan jag inte lägga in videoklipp från youtube pågrund av nya bajsskit blogg.se.. Men hoppas du nöjde dig med bara ett svar! Kram!


Promenad med mina grappar!

 

Förlåt om ni får ont i huvudet av att jag inte kan hålla kameran still,
& det ser fan ut som om Scooby (den stora) ska börja flyga när han springer:S


Dagens outfit





NNu drar jag ut med hundarna!

Don't call me fat, ugly or stupid. It's not worth to call me something I already know I am.




Har precis tränat, ätit, duschat & nu har jag degat ner mig i min onepiece. Jag har bott i den där onepiecen sen i måndags & det börjar bli läge att hoppa ur den & kanske sätta på min något annat.. & kaanske tvätta den en gnutta. Men den är så gosig, hihi.. Nä, nu ska jag kanske se någon misshandelfilm (Enough heter den förövrigt & jag har inte sett den än så jag kan inte säga er ifall den är bra eller inte). Aja, puss & kram!

Ta skonsamt hand om ditt hår!

Jag har nu helt & hållet bestämt mig för att börja ta hand om mitt hår på allvar. Det har fått ta så mycket skada & det KÄNNS som om det blivit ännu tunnare än vad det redan var, men det tror jag inte det blivit. Jag ska försöka satsa på att få tjockare hår, samt friskt & långt! Just därför tänkte jag dela med mig av det jag ska testa till er :)


















Jag ska själv testa att äta så nyttigt jag bara kan, eftersom fet mat påverkar håret & gör det fett mycket snabbare (då menar jag typ snabbmat (hamburgare, pizza etc) & chips, ostbågar osv). Ska tvätta håret två gånger i veckan & då även använda hårinpackning som jag ska göra själv. Inte gnugga håret med handuken eller föna det efter att jag duschat & inte heller sätta upp handuken i en turban på huvudet. Utan jag ska krama ur det värsta & sedan låta det självtorka.

Jag ska också se till att äta ett ägg varje dag till nåt av måltiderna, då det är rikt på både protein & B-vitamin som stärker hår & naglar. Jag ska endast platta håret när det är nödfall (exempelvis när jag vaknar på morgonarna & inte kan ha uppsatt & mitt hår ser ut som om det varit en storm i min säng), men då ska jag alltid ha värmespray före. Hårspray & tuppering kommer jag tyvärr inte kunna leva utan på skoltiden om jag inte kan ha uppsatt. Jag går INTE till skolan utan löshår & utan tuppering om jag ska ha utsläppt. Aldrig i mitt liv. Men nu under lov, helger osv, ska jag göra allt för att undvika det.

Svar på en fråga.



 Svar: Hej Julia, du som tycker gräset är grönare på andra sidan, hihi. Iallafall, tack så mycket! Jag redigerar mina sådana bilder i gimp & jag kan säga att jag gör en överdrivet enkel redigering. Oftast så blir det bara kontrast som jag lägger på, som kan få bilden att se mycket fräschare ut!

Jag skulle kunna göra en video & visa hur jag gör. Möjligen att jag "tillsätter" en annan redigering också. Men tack för frågan & hoppas du fick ditt svar, & jag hoppas även du nöjer dig med en video. Kram på dig!

Everything in this world can make me fall apart.




Jag har bestämt mig för att börja blogga igen. Vilken lång bloggpaus du hade Therese.. Jag mår inte bra,  väldigt, överdrivet, ultramega långt ifrån bra & jag har mått så här dåligt i flera veckor nu, & det var länge sedan jag mådde så här dåligt faktiskt.. Men jag har insett att bloggen kan få mig att tänka på annat. Speciellt mina fina läsare & de fina kommentarer jag får.<3 Jag ska göra allt jag kan för att hålla bloggen uppdaterad, för jag har faktiskt några få timmar om dagen där jag faktiskt mår bra & har lite kraft & vilja att leva, hehe.. Men förvänta er inte sextiosju inlägg om dagen. Det kan bli allt från 6 stycken om dagen till kanske ingen alls. Det beror helt på..

Sen måste jag få be om förlåtelse för mina väldigt vackra deppinlägg, men jag måste få ventilera mig själv ibland & då är bloggen ett bra ställe, även om jag inte skriver ut allt jag känner, nej.. Tvärtom. Bara en pyytteliten del av allt som vimlar i mitt huvud. För skulle ni sitta i min hjärna, ni skulle inte palla med all ångest & alla tankar som finns där dygnet runt. Jag ska vara glad de korta stunder jag mår bra. Men ja, nu ska jag sluta babbla. Vi hörs senare! Puss & kram alla fina där ute.

Förlåt mig

Jag vill bara säga förlåt till mina kompisar, för vem jag har blivit.
Jag vet att jag jämt sviker er.
Jag vet att jag beter mig som en idiot.
&när jag väl försöker så blir det bara så fel.
Jag önskar jag kunde vara en bättre kompis..
Förlåt mig

Jag vill säga förlåt till mig själv, för vem jag blivit.
Om jag hade vetat hur allt skulle bli hade jag aldrig börjat.
Jag plågar mig med mina egna tankar & misstag.
&jag sviker mig själv varenda gång jag misslyckas.
Jag har förstört det bra liv jag hade, även om det är en del jag inte kan rå för.
Förlåt mig

Jag vill säga förlåt till mina föräldrar, för vem de fått.
Jag vet att det är svårt att leva med mig & jag vet hur dåligt ni mår.
Men denna kontroll över allt jag kräver att ha & mina ångestfyllda nätter.
&mina humörsvängningar, möten ni tvingas ha om mig & min deppression.
Jag står inte ut med mig själv så jag förstår att inte ni gör det.
Förlåt mig tusen gånger om


 

Dagens outfit

Min morgon spenderades med en promenad i skogen, & såhär såg/ser jag ut.

- Byxdress - BikBok
- Jeansjacka (Ny) - H&M




Flower








Foto-Jag/Redigering-Jag
Nikon D3100

Fast nu vet jag inte om man kan kalla maskrosor för blomma. Det är ju liksom en mask & en ros.. Det är ju typ ogräs.

Whatever you have to say, I'll always be there to listen.

 


För tillfället sitter jag här, lite lagomt galen & spelar sims. Tänkte bara snabbt uppdatera med tanke på att jag vet hur dålig jag varit på det.. Annars har dagen varit typ inte okej. Eller jo, men jag vaknade halv två idag & det hatar jag över allt annat. Jag verkligen hatar att vakna sent för det känns som om jag sovit bort hela dagen! Men då var det ju väldans tur att det åskar & regnar idag:) Då behöver man inte ha liiika dåligt samvete.. Eller vad det nu heter.

Annars har jag tryckt i mig glass idag, bara suttit inne & tyckt synd om mina kaniner som måste vara ute. Eller dom måste ju inte.. Hihi, återkommer kanske senare ikväll! Kram!




Mikaels skolavslutning!

Här kommer lite bilder från i fredags när jag fotade på Mikaels skolavslutning. Att fota i kyrkan från mitt läge blev en enorm utmaning. Speciellt i just den kyrkan då det var hiskeligt dåligt ljus samtidigt som min blixt verkligen vägrade vara med.. Dessutom är jag så fruktansvärt skakig, så utan blixt blir bilderna oftast suddiga. Men jag har gjort vad jag kunnat när jag redigerade dom i kyrkan.

& om ni undrar, så är den fula pojken i grönrandig tröja, gröna byxor & keps min lillebror.













Foto - Maskrosor





Foto: Jag / Redigering: Jag
Nikon D3100

Never say that you love me, if you one day gonna say that you hate me.

Såhär ser jag ut idag!

- Tröja (den är ny) - Gina Tricot 199:-
- Shorts - Cubus
- Bikini - Cubus

Anledningen till varför jag har bikini på mig är för att jag har legat ute i solen massor idag & bara stekt. Superhärligt väder & jag har varit så gaalet sugen på glass idag, men eftersom jag inte har några pengar så har jag fått gå omkring här & dött av glassugenhet. :(

Jag har även spelat sims större delen av dagen..


Frånvaro

Här kommer massa bilder från gårdagen när jag, Wilma & min kusin Evelina var & badade på vitbergsbadet! Jag vet att jag varit jättedålig på att blogga, men jag lovar från & med nu att jag ska skärpa mig! :D Kommer komma upp en video senare med videoklipp & sen massa bilderjag fotat. Såja:) & om ni undrar varför det ser jättetomt ut så är det för att vi var där så länge & bilderna var tagna från då vi skulle fara därifrån. Bilderna är tagna med mobilen.

Jag har även shoppat en heeel del som jag senare tänker visa också.









The A team

Hej!

Nu åker jag iväg till Mikaels skolavslutning. Är helt slut från igårkväll, men jag lyckades överleva morgonen iallafall. Nu ska kameran me! Så ni kommer få en skolavslutningsbomb ;).. Så länge får ni lyssna på denna låt, som jag börjat älska efter att en i min pararellklass sjöng den igår.


SOMMARLOV

Hej!

Har nu haft skolavslutning så ÄNTLIGEN SOMMARLOV! Det gick åt helvettet när jag skulle sjunga. Jag darrade, var nervös & skakig att jag ville bara dö när jag stod där.

Glömde dessutom kameran hos pappa, & jag som hade tänkt bomba bloggen med bilder.. Men jaja, ska fota massor nu i sommar så ni kommer ändå få massa bilder!

Kan även visa min fina industiral!


Black

Just nu - färgar jag håret svart! :D

Har varit massor på stan idag & köpt en bikini, jeansjacka & en industrialsmycke! Piercingen gör så ont att jag tror jag avlider, men bKDHALÖOAF. Imorron är det skolavslutning, vilket jag INTE taggar. Känns som om jag är den ända? Längtar som tusan till sommarlovet, men inte skolavslutningen för jag ska sjunga, blö.

Aja, imorron kommer det bilder på inköpet:D Så brb

Look of today

Jag har glömt min system & kamerasladdsöverförningssladden till mobilen, så det blir mina älskade cambilder istället<3<33<3<3<3<3<3<33<<3<3<<3

Iallafall, så har jag haft en mysig dag med klassen på Tuvagården idag. Vi spelade kubb, jag & Wilma gifte oss i nån kontsig kyrka, skrattat, grillat marshmellow, ätit, ätit mer osvosv.
Sen cyklade vi iväg till Bergsbyn, till bergsby kiosken & köpte glass. Enorma glassar kan jag bara tala om för er, muguh.

HIih, nu ska jag träna, sen ska jag ta det lugnt & sen ut med hundarna, men jag uppdaterar senare, puss

Love is in the air




Sitter just nu på mitt rum & äter kvällsfika. Har bloggat dåligt, i know, men igår fyllde jag år så jag hade gjort tidsinställda inlägg! I present fick jag en onepiece, Sims 3 Leva livet, en hårinpacking, hårfärg & pengar, sen fick jag ju tidigare industrialen & mobilen & i veckan ska jag få ett navelsmycke, industrialsmycke & en kaninbur:D

En underbar dag med Wulms




Grönt är skönt




Wilma





Linneas tre bästa covers!

Himmel





Redan tillbaka ;)

Jag har bestämt mig för att "komma tillbaka". Orkar inte ha något bloggpaus för nu ska jag komma igång med bloggandet! Wish me luck! :)


HAHAHAHA





l,

Jag ler & skrattar varje dag. Jag försöker hela tiden vara glad. Men långt där inne, blöder & svider min själ & mitt inre skriker på hjälp.

AJ

Kom precis hem efter att ha varit ute & gått i ca 1 timme. Aj i fötterna.. Anledningen till varför jag var klädd sådär igår, var för att vi hade vårfest på skolan! Det var riktigt kul, men eftersom jag gick timmar i klackar så bröts mina fötter av. :(

&jag vet att jag sa att jag skulle bli bättre på att blogga, men jag ska försöka. Jag måste göra massa tidsinställda inlägg & det har jag inte ens börjat med..

Kvällens outfit





Ao

Förlåt för att jag bloggat som ett as, men jag ska försöka bli bättre. Har inte haft tid helt enkelt.. :( Men jag ska börja om "på nytt" imorron. Jag ska försöka blogga så bra jag kan, så ni får hålla ut tills dess.

Ville bara få det sagt, så puss & kram!


test

Testar att blogga från mobilen

To be old and wise,you have to be young and stupid!

Hej på er! Det har varit lite upp & ner idag därav inget bloggande. vaknade upp med världens humör, sedan gick allt neråt, sen gick det uppåt igen men då glömde jag blogga, sen ner igen & sen upp & sen åkte vi iväg till min lillebror som typ har sovit över nånstans & nu ÄNTLIGEN kan jag blogga, muhuhu:D

Dock har jag ju ingenting att skriva, men jag ska sätta mig & göra massa inlägg till alla mina tvåtusen kategorier, så det kan komma upp tidsinställda då jag sover, håller på med djuren, tränar osv för jag känner mig typ fullbokad hela dagarna förutom på kvällarna.

Och nu är det pissväder ute, regnar & regnar & jag själv bara babblar på om ingenting så jag antar att vid detta laget har alla redan slutat läsa. Men stort tack till er som fortsatte läsa igenom min tråkiga text. Tyst nu Therese.

Kram, så hörs vi imorrn!


Nytt!















ÄNTLINGEN!


<3

RSS 2.0