When you look at me, I feel like a princess.

Åååh vad jag är dålig på att blogga! Dumma sims! När jag sätter mig & nördar älsklings simset, glömmer jag bort allt annat jag måste göra.. *Skyller endast på sims*

Aja, vi har ingen mjölk hemma för att pappa är halvdöd (med andra ord så har han ont i magen), så jag & min lillebror ska iväg & handla mjölk nu. Inbillar mig att det är en massa bloggläsare nu som skriker & hurrar "FAN VILKEN BRA INFORMATION!" Yapp, jag vet.

Nej, men allvarligt. Det är lördag & jag gör aldrig någonting? Ta dig i kragen Therese & lek med barbies!
Puss & kram, hörs senare!

Kan inget annat än att säga usch till denna bild. Det var jag i 6an. Hade dock inte så långt hår, hade bara till axlarna, men använde löshår på bildeeen.

Never let you go

Hejhej på er! Jag kom hem från skolan för ca.. 3 timmar sedan, & sitter just nu & kollar runt på youtube, men ska om exakt efter jag skrivit klart detta, sätta mig & nörda sims.

Nu är det ju helg (no shiiit) vilket betyder HELG! Åååh, älskar helger :') Förövrigt lider jag igenom en enorm träningsvärk i röven & ryggen, så det är en himla kamp att både sitta & stå upp. Värst är det när jag går.. Så jag hoppas att min far kan gå med på att massera min rygg litegrann med min effektiva massagemojäng :)
Aja, puss!


Tog en bild från akrivet då jag typ inte har några bilder på pappas dator.

Be right back

Nu går jag & mitt löshår ut & joggar!

Nånting är fel med mig. För när jag antränger mig lite för mycket (till exempel om jag joggar & bli andfådd) så börjar det göra så fruktansvärt ont i musklerna runt revbenen, men också att hela min axel dör & det känns som om armen ska lossna! :o Pappa sa att jag behövde träna upp musklerna..



oUtFiT

Dagens outfit fick bestå av en tröja från Gina tricot & byxor från cubus.


Dagens sminkning.

Dagens sminkning :) Svart ögonskugga "ihopskuggat/kletat" med en ljusblå färg. (Tog ljusblå för att jag inte hade något vit ^^).


Inspiration - Fokis naglar!

Nånting som jag alltid har älskat, är naglar! Speciellt Fokis naglar då dom är helt underbara! Funderar själv på att börja designa..


LÖSHÅRET ÄR HÄR


Hej

Hej allihopa!

Nu är jag hemma från skolan & sitter & skypar med Wilma. Har ingenting speciellt att berätta right now, förutom att mitt löshår har kommit! :D Aja, skriver senare, puss!


Happiness makes you happy;)

Jag visar aldrig bilder när jag ler med tänderna. Vill ni veta varför? Jag HATAR mina tänder, mitt léende & ja, allt som har med min mun att göra helt enkelt (förutom tungan, hihihi). Hatar även hur nästan vecklar sig när jag ler... Just därför tänker jag utmana min rädsla för att le med munnen, & bjuda på lite glada bilder! :)





JAG HAR VÄRLDENS UNDERBARASTE KANIN






Världens underbaraste kanin Nakhre<3

Idag har jag städat MASSOR! Damsugit, skyfflat & skurat ur kaninburarna samt dammsugit hela huset typ. Kaninerna blev supertrötta efter att städning & kloklippning, & imorron blir det att borsta dom. Hatar den här dumma vårfällningen! Man kan knappt umgås med kaninerna utan att få 50kg hår i näsan :(

Smurfögon

Idag blev det att köra på en blå sminkning. Brukar egentligen inte lägga ner så mycket fokus på ögonen. Använder alltid bara kajal & mascara (kan bero på att jag nästan inte har några ögonskugger). Men idag tänkte jag att köra på lite smurfaktiga ögon! Vad tycks?:)


Dagens outfit!

Idag fick det bli byxorna från Cubus & en tröja som pappa köpt i thailand :)


LÖSHÅR FRÅN TAJMAHAL





Scene hair

Hade jag inte haft så tunt hår, hade detta hår suttit på mitt huvud i skrivande stund & i alla stunder framöver. Ska beställa löshår, så vi får se hur det blir i framtiden..


Converse/tygskor makes you happy!



Jag är en sån människa som inte bara älskar just märket converse, utan jag är helt kär i alla dessa tygskor!

Nanana

Dagens outfit idag:

Byxor - Cubus
Tröja - Gina Tricot


Svar på en till fråga




Svar: Tänkte att jag svarar i ett till inlägg.

Ifokus är en sida som handlar om i princip allt möjligt. Allt från ångestsjukdomar till mag & tarmsjukdomar, ätstörningar, misshandel, hamstrar, hundar, katter, råttor, flygplan, bilar, skönhetsrecept, handboll, kvinna, hörselskadade, möss & en HIMLA massa mer!

Man är där inne för att skriva, lära känna nytt folk & diskutera med en massa som är intresserade av exakt samma saker som du själv är. Om du har en hund, så kan du lätt bli medlem i sajten "Hundar" (där är jag själv medlem för att vi har en hund). Eller om du har någon speciell ras av hunden (vi sägs som om du har en bulldogg) så kan du bli medlem på sajten "Bulldogg" (eller bullhundar, haha).

Sajterna jag är medlem på är:
  • Bodyart
  • Djurfoto
  • Dvärghamster
  • Foto
  • Hamster
  • Hundar
  • Hår
  • Kanin
  • Marsvin
  • Misshandel
  • Skönhetsrecept
  • The sims
  • Tonåringar
  • Träning
  • Viktminskning
  • Ätstörningar
Jag är mest inne & skriver på Dvärghamster.ifokus & hamster.ifokus. Men ibland även mycket på marsvin- & kanin.ifokus. Skriver inte så mycket på dem andra, utan är mest där inne & kikar då & då, men ibland gör jag några inlägg.

Inlägg gör du när du vill få svar på frågor, göra undersökningar osv. Du kan också göra bildtrådar, skriva av dig & en massa mer. Och som jag skrev så kan man ju träffa nya vänner också. Visste ni att jag faktiskt träffade Wilma på just ifokus? Ni vet hon som jag var nere i Göteborg & hälsade på i en vecka? ;)


Jag trivs jättebra på den sidan! & det är bara på grund av just ifokus, som jag blivit duktig på hamstrar & kommer starta min hamsteruppfödning nu i år! Ska bli jättespännande!

Något mer du undrar över? Då är det bara att skicka ett mail till [email protected]!
Kram på dig!

Naw!




Svar: Himlans gudar vad jag blev glad av denna kommentar! Hela jag typ skinade upp som en solstråle! Tack så jättemycket sötnos!
och nu till självaste frågan: Det är ifokus.se :)

I NEEEEED NEW PIERCINGS!

Ååh! Jag behöver verkligen nya navelpiercingar.. Massor! Jag har bara tre stycken & jag använder bara ett. Det ena är mitt "nybörjarsmycke" & det är skitfult, det andra använder jag & det tredje kan jag inte använda konstant för det är för tungt.. MÅSTE HA NYA!

If i die young, bury me in satin

Åååh! Älskar denna låt. Den är verkligen superfin! Jag har tre "versioner" av den :) Mums!








Lost in space and need to find my own way

Okej, från & med NU, ska jag göra MINST tre inlägg om dagen. Jag ska försöka göra massor av inlägg till alla kategorier så dom fylls med en massa "spännande"!

Kan väl nu bara berätta att jag sitter i mitt lilla råtthål (mitt rum) med mina vänner, dammråttorna, & lyssnar på lite forever alone musik. Tänkte inte göra något speciellt alls idag, förutom att få åka till min älskade pappa (<3).
Så ja, så der min dag ut. Puss & kram!

When are you coming back?

Hej allihopa!
Fy vad det har varit dålig uppdatering. Sitter nu iallafall & skypar med Wilma & kollar runt på youtube, men även ifokus, facebook & bloggen ^^^^^^^^^^

Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva om. Kom med massor av tips, för jag har verkligen bloggtorka på högnivå.. Eller, mina inlägg ser ALLTID likadana ut, i stil med
"Hej! Nu sitter jag & gör blabla & sen ska jag göra blbala. Inget att skriva, så vi hörs senare, puss & kram!"

Kul..? Nej, inte det minsta. Så jag behöver verkligen massor av tips!

Ta hand om ditt hår!











I will find somone like you.

Nu går jag strax till bussen & hade bara snabbt tänkt visa upp dagens outfit. Efterssom det är fredag, & jag inte orkar bry mig om vad jag har på mig, fick det återigen bli en slapp outfit. Jeans & tjocktröja är båda från Cubus.



Never say never

Hej! Nu har vi haft kalas för min lillebror & jag är svullen som en köttbulle. Fy vad mätt jag är! Iallafall, nu är jag hemma hos mamma, & gör ingenting. Ska träna litegrann nu, sen får vi se vad som händer ikväll. Skriver snart, puss!


Say that you love me, before you kick me in the face.

Härligt! Idag börjar vi halv tolv, så jag ska snart iväg & ta tio i elva bussen :) Här har ni en snabb dagens outfit. Blev att låna mjukisbyxorna av mamma & tröjan var den ända som passade (förutom linnen, men de avstår jag helst). Orkade inte slänga på mig värsta party outfiten, så det fivk bli såhär ^^




I had wrong, sorry

Hej! Jag har varit usel på att blogga idag, jag vet. Igår blev jag så himla nere att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Fick knappt någon sömn & låg & frös & skakade hela natten, samt så spydde jag två gånger.

Idag så var jag hemma från skolan & lyckades få i mig frukost. Gick sedan ut & gick en sväng för att rensa tankarna, annars har jag typ varit depp hela dagen, fram tills nu då jag äntligen känner mig lite bättre. Efter maten gick jag också ut en sväng med hunden för att rensa tankarna igen.

Men nu är jag rätt så glad iallafall! :) & imorron ska jag till skolan. Jag bloggar mer i morgon, så ha en fortsatt trevlig kväll! Ta hand om er! :)



.



Går ut på en promenad, kanske hörs sen..

Svar på en frågaaaa

Hej på er!

Har precis duschat (eller för någon timme sedan) & gör inte så speciellt mycket just nu.. Kan säga att jag klippte mitt hår. Men bara pyttepyttelite uppklippt & även så trimmade jag till luggen lite mer. Dessutom! Jag läste igenom kommentarerna & får syn på att jag missat en! Nämligen en fråga som jag tänkt svara på nu.




Jadu..? Varför jag tränar över huvudtaget är för att bygga upp min totalt värdelösa kondis. & för att jag tycker det är helt underbart att vara ute & t.ex jogga eller gå, (okej, bara när det är varmt). Jag älskar att träna, & idrott har väldigt länge varit ett av mina favoritämnen i skolan. Jag har sportat under alla mina år också som liten. Hoppat från sport till sport, bland annat fotboll, basket, taekwondo, dans osv, men har nästan aldrig stannat på en sport länge. Nu funderar jag dock på att börja fotboll & dansa, beror på om jag hinner.

Kost, som jag tycker räknas till hälsa också (?), är jag sämst på att veta vad som jag behöver för att må bra. Jag äter det som serveras. Sen är jag världens godis monster & kommer förmodligen dö i diabetes en dag..

PIFFA UPP EN TRÅKIG OUTFIT!

Ibland när man verkligen känner sig sådär extra tråkig på morgonen & inte riktigt vet vad man ska ha på sig, så kanske man slänger på sig en slapp tröja med ett par jeans. Hmm..?

Här kommer lite tips på saker som lätt kan piffa upp en outfit!















Hårvideon!

Godmorron på er! Nu har jag just gjort mig i ordning & strax ska vi gå till bussen. Jag lovade ju att hårvideon skulle komma upp idag, så bara för att jag inte ska glömma bort den, så har ni den här :)

How to do a scene ponytail!

I denna video visar jag hur jag gör en såkallad "scene ponytail". Gjorde även en ny hårvideo som kommer upp imorron, då jag klippt min lugg så jag gör på ett litet annat sätt nu. ^^


Så ser jag ut idag.

Här har vi dagens outifit idag. Byxorna är från Cubus & tröjan har farmor stickat.
Nu sitter jag iallafall på skolan & lär mig, så därför är detta ett tidinställt inlägg. Idag efter skolan drar jag till mamma, där jag spenderar resten av veckan, blö.

Huset i The Sims














































Slapp

Ligger nu & slappar sönder i min sackosäck. Har inte gjort nånting alls idag, förutom att jag varit ute & gott/joggat. Väntar bara på att pappa ska komma hem nån gång så jag kan ta hans dator, så jag nån gång får spela sims! :D

S

5 tips på volym i håret.

Kände för att skriva lite tips på hur man får volym i håret, då en av mina kompisar inte riktigt förstår hur hon skulle göra för att tupera/få volym i håret. Vissa tips är mer bra för håret & vissa sliter litegrann.


Smartast är det ju om du har uppklippt hår. Då får du lättare volym & håret ser inte så risigt ut när du tuperar, för med uppklippt hår kan du lätt bara "hänga" över håret.

Här är ett bra exempel på hur uppklippt hår kan se ut. Självklart behöver man inte ha så mycket uppklippt, & vissa (inräknat jag) kan inte ha så mycket.




Föna håret uppochner efter att du duschat. Det ska göra att håret fluffas upp. Hjälper dock inte på mig eftersom jag har väldigt blankt hår, vilket gör att det lägger sig snabbt. Med blankt menar jag inte som i reklamerna om att få blankt hår, utan mitt är naturligt blankt som gör att jag inte kan locka mitt hår t.ex, för det lägger sig DIREKT.

Har du svårt för att "få upp håret", kan du andvända någon mouse eller något volympulver i hårbotten. Sedan tar du & lyfter upp överhåret & tuperar under & sprayar med en hårspray. Jag använder rosa PROFFS hårspray.



Använd volym balsam! Förut när jag inte tuperade mitt hår, så använde jag ett balsam som skulle ge extra volym. Det funkade faktiskt! Dock vet jag inte vad det heter, så jag har ingenting jag kan tipsa om.

Ät rätt. Jag kan garantera att många av er inte tror att maten orsaka mycket på håret. B-vitamin är superbra för håret, & det gör det starkare & friskare - vilket innebär att det är lättare att tupera, locka osv utan att det lägger sig så fort. Livlöst hår är inte kul att ha. :(


Så, det var mina små tips på hur man får volym i håret. Något mer ni undrar över?
(Kan säga såhär, det tog tre timmar att göra detta inlägg, för jag duschade, var ute med kaninen & var ute & gick under tiden, haha).

^^

Nu sitter jag bakom en TV bland massa sladdar & skypar med Wilma. Jag hade tänkt öppna min ny kategori "The sims" ikväll, men eftersom min bror skulle ha datorn så blev jag inte färdig med huset så jag kunde inte lägga in några bilder.

Skriver imorron & då hoppas jag på att jag har nåt att skriva. Ha en fortsat trevlig natt, puss!

^^

Lay me down on a, bed of roses

Hej & förlåt för att jag varit så dålig på att blogga idag. Jag vaknade ganska sent (enligt mig), & vi skulle direkt till stugan & åka skoter, så jag har suttit på en skoter typ hela dagen.

Sen har vi varit & handlat & en massa sånt, så det är just därför jag inte bloggat idag.


Ögonbrynstips!

Insperation - Hår till sommaren!

Alla bilder är från weheartit.


Tidinställt



Detta är ett tidinställt inlägg bara för att kunna hålla bloggen lite mer aktiv när jag är i skolan, så vid denna tid sitter jag alltså i skolan, vet dock inte vad jag gör, HAHA.. ^^

Aja, ingenting att skriva om, men det ska jag se till att jag har efter skolan. Puss & kram gott folk!

Working hard!




Hej! Sitter just nu & gör min allra första läxa på ca 1½ år. Hejja mig! Min uppgift var att skriva ett recept av nånting på engelska. Jag valde cupcakes! Iallafall, sitter samtidigt & skypar med Wilma, så mitt skrivande går långsamt, hehe..

theresebrr - Cp videoblogg

 

If only you saw what I can see



Hej grappar & tjekker! Nu sitter jag med min kanin i knät, då vi nyss hämtat henne. Jag har städat en massa idag så jag har därför inte hunnit blogga, & förlåt för dålig bloggning igår. Ska försöka bättre mig, de lovar jag!

Vi hörs senare, puss!

Broder Tuck

Hej allihopa! Anledningen till no bloggning idag är för att jag inte fick ha datorn förns jag städat mitt rum & mitt internet på min egna datorn funkade inte. Men nu funkar det, så jag slipper städning, wihooo!

Iallafall, ingenting att säga nu. Så ni får en söt bild på mig & min bror! ^^


Du klarar vad som helst, bara du vill.

  • Att "en tanke tänkt i trygghet upprepade gånger har en tendens att bli verklighet" stämmer faktiskt. Om du tänker något tillräckligt många gånger kan du faktiskt övertala dig själv att det stämmer! Det fungerar tyvärr åt båda hållen så när du tänker negativa tankar om dig själv kan du börja tro på dem. Om du istället peppar dig själv med positiva tankar som" jag klarar detta, jag kommer lyckas" så blir du båda gladare & självsäkrare!
  • Ibland kommer man till situationer då man tvivlar på sig själv & sin egna förmåga. Det kan handla om helt olika saker: ändra sin stil, stå upp för sin åsikt, förändra sin attityd osvosv. Låt ingenting stå ivägen för de sakerna du vill göra & tycker är rätt! Ställ dig själv frågan "Vad är det värsta som kan hända?".  Oftast blir svaret ganska obetydligt.

  • Att övervinna sin osäkerhet, prova på något nytt & sedan misslyckas kan vara något av det jobbigaste som finns. Då är det mycket lättare att bara ge upp, skjuta det åt sidan & hålla sig på tryggt vatten. Men man ska aldrig ge upp! Det är bara att resa sig från fallet & försöka om & om igen tills man lyckas. Den bästa belöningen infinner sig ju trots allt när man klarat något riktigt svårt!

Hemma:(

Hej där!
Nu är jag hemma från Göteborg :( Resan har varit nervös, som den var förra gången också, & när vi var i Umeå så sov jag & jag ryckte till när dom sa "Centralstationen", så jag trodde vi var framme, så jag fick världens panik, haha..

Men allt har iallafall gått bra & nu sitter jag hemma & pappa har just visat massa bilder från Thailand. Ska sätta mig & spela sims, så under tiden får ni en bild på gårdagens outfit, mitt hår (som inte vart lila typ) & en bild på mig på tåget... :)




If you see this, tell mum that I´m not coming home

Gomorron läsare! Idag är det dax för mig att åka hem, vilket är så sjuuukt trist & ledsamt.. Men jag hoppas på att jag & Wilma får något gjort idag som vår "sista tid tillsammans" (även fast detta inte blir vår sista).

Igår såg vi Human Centipede 1. Inte alls lika äcklig & vidrig som tvåan, även fast denna också var äcklig. Iallafall, känner att jag typ inte har nånting att skriva om, så ja. Uppdaterar mer senare.


Färgat håret!

Nu har jag & Wilma färgat håret. Mitt blev svartlilarött med en mörkröd lugg, medans Wilmas hår fick bli mörkrött :). Tycker det blev riktigt bra, dock känner jag nästan inte igen henne för att hon alltid varit blond! ;)

Nu ska vi se film eller något, så vi får höras. Puss!


Mer shopping

Nu har vi kommit hem, & även idag blev det en massa shopping!

Strumpbyxor från Åhlens, svarta Nylon strumper med prickar, 79:-



Lilasvart hårfärg från Åhlens, 129:-



BH från Gina tricot, 99:-



Tröja från Gina Tricot, 299:-


Nu drar vi till stan!



Byxor & tjocktröja - Cubus

Human Centipede 2

Gomorron! Eller, goddag..?
Iallafall, jag & Wilma såg en film igår. Den äckligaste & vidrigaste filmen ever, jag förstår verkligen varför den var nära på att inte bli godkänd som film.. & den fick till & med publiken att spy!?

Vilken film är det? Jo, ingen mindre än.. Human Centipede! FY & FAN säger jag bara.. Se den inte (om ni inte vill bli grymt äcklade förståss)! Kan dock rekomendera filmen till dig som älskar att äta bajs.. (?)

Jag & Wilma såg dock tvåan. *Tog bort lite innehåll från inlägget där jag berättar om filmen, det blev alldeles för vidrigt*




Fin video

ao

Känner mig inte så pepp på att blogga, återkommer imorron.

Grenar i motljus

Home

Hemma! Shoppade en massa :) Bland annat en tjocktröja från Cubus, 199:-



Och ett par shorts fån cubus, 149:-



Och lösnaglar från Åhlens, 85:-



(Ignorera att jag är svart på handen, testade olika svarta ögonskugger)
Även en hårspray från Åhlens, 49:-



Sist men inte minst, ett par skor från Din sko, 299:-

I was an ugly kid




Nu har jag just vaknat & ätit frukost, & väntar nu på att det ska bli min tur att duscha. Planerna för idag är Nordstan, alltså shoppa en massa. Sen ska vi redigera en video som vi gjorde igår ;).

Iallafall, inget mer att säga. Jag & Wilma börjar skolan typ 11.00 nånting & slutar kring 13.00. Fast, värt att jag sa det där? Kommer ändå inte uppdatera förns vi har shoppat färdigt. Hihi.

Kram!

FOTO - Wilmas kanin Mollis :)



Wilma bakom kameran.

Så, nu är vi hemma efter att ha fotat en himla massa. Imorron om det inte är lika blåsigt & kallt, så ska vi fota porträtt! :) Men här kommer några bilder på Wilma som gömmer sig bakom kameran, haha.. ;)






Fota!

Nu - ut & fota med Wilma.
Vi hörs senare & det kommer förmodligen en hel del bilder :)
Kram!


Hemma!

Det var verkligen superkul på bowlingen med Wilma! Jag ledde till en början, men sedan kom Wilma ikapp & vann med nästan 60p mer.. :( Grattis sötnos!

Efter bowlingen for vi in till stan, & båda fick typ panik för att vi inte hittade något. Men imorron ska vi fara in igen & då jävlar ska det shoppas!

Jag tog med mig min systemkamera till bowlingen, men när vi är där kommer jag på att jag har glömt minneskortet i datorn.. Så det blev några superkassa mobilbilder.. :')


Bowling!

Alldeles strax (förmodligen & förhoppningsvist) ska jag & Wilma iväg & bowla! Det ska bli superkul! :)
Slänger upp några bilder på dagens outfit idag :) Jeansen jag köpte igår, & min älskade tjocktröja till det. En väldigt slapp tisdags outfit helt enkelt ^^ Jag försökte ta kort på ryggen <---, men om ingen ser vad det står, så ska det stå "Missfoster" där bak, & på framsidan står det "Om skolan är livet, vem fruktar då döden?", sant, eller vadå? ;)




Let it be



Hej allihopa!
Jag vaknade för typ exakt en timme sedan, & idag blir det ingen skola för våran del. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om alls, då jag ändå inte gjort så mycket nu på morgonen & jag har inget annat att skriva om. Så ni får nöja er med detta meningslösa inlägg. Kram!

Jeansen!

Cubus - 199:-

Universeum!

Idag har jag haft en supermysig dag tillsammans med Wilma! Jag är så himla glad att allting som hände igår löste sig, puh! Iallafall så följde jag med Wilma till hennes skola (med tanke på att dom inte har sportlov denna vecka som jag). Första gången jag faktiskt längtat till skolan ;).

Efter skolan for vi hem & åt mellis, sedan for vi Universeum. Det var hur kul som helst! Vi träffade på apor, konstiga fåglar, hajar, fiskar & alla möjliga coola djur! Tyvärr glömde jag systemkameran hemma, så det får bli en del mobil bilder, men jag hoppas det inte gör något! :) Sedan efteråt när vi skulle hem, sprang vi in på Cubus & då fick jag med min ett par ljusblåa jeans :)!

De första bilderna är på "Water world", eller vad det nu kallades. Det var massa fiskar & hajar & så :P
Andra bilderna är från när vi var i regnskogen. Shit vad varmt det var! Men supermysigt!
Vi var även på ett ställe som jag kallar "istiden", men det hette inte så. Polar utställning var namnet, vi kollade där & gick upp på "övervåningen", där man bland annat kunde gå in nånstans för att känna hur kallt det var på fjällen (var typ lika kallt uppe i Skellefteå som det var i den där glassaken..). Vi såg även en skoter, som Wilma aldrig hade sett förut ^^ (Dock har jag inga bilder från det, men en video när vi sitter i ett tält.)



Regnskogen:


De fem bästa alternativa bloggarna i hela världen!

De fem största & framförallt BÄSTA alternativa bloggarna är HOFH, CATY, Keela, Kandylandy & Epicfaiil!
Helt awesome bloggar, & man får en hel DRÖS med inspiration, självförtroende & spännande & rolig läsning!

Dessa bloggar är verkligen något att rekomendera till er som gillar styling, coola stilar osv. Eller som vill ha massor av tips & inspiration, men framförallt även självförtroende!

Epicfaiil - Moa är en störtskön brud som kallar sin blogg för "emo"/scene blogg. Hon bloggar om allt möjligt, men framförallt styling, foto & sedan ger hon massor av självförtroende & tips på hur man sköter håret, till exempel. Hon har en super härlig alternativ stil & har en ,massa galna videos! Hon bjuder verkligen på sig själv, & man får sig OFTA ett gott skratt av henne (hihi, hon älskar mjöl)! En STOR tummen upp för hennes super blogg! Hon har även en serie som kallas "The story of the randoms" som ni borde kika in! Superkul!







Hofh - Johanna är en glad & superhärlig tjej med snygga korvar i håret (awesume!). Hon är en apälskare & lägger alltid ut super roliga videos på apor, men hon tipsar OCKSÅ om självförtroende, men också en massa knas & trams. Super roliga tips på styling lägger hon ut, & hon är så fruktansvärt söt på sina videos, love! Hennes blogg måste man typ läsa, för den är så överdrivet awesume!






Kandylandy - Vira är en ascool tjej med en supersnygg stil! Hennes blogg handlar om massa musik & stylingtips, men även massa självförtroende, vilket är superbra! Man får en hel drös med inspiration från henne & hennes stil! Både frisyr & klädemässigt, awesume! (Blir själv mycket inspirerad av henne). Hon är en super duper söt tjej! Hon sjunger också suuuuperbra!







Keela - Michaela är en super gullig & superfin tjej som bloggar om allt bus & trams! I hennes blogg hittar man inspiration, foto, självförtroendepepp, kläder & illustrationer! Hela hon är helt awesume & en söt tjej som man VERKLIGEN inte kan sluta följa!






Caty - Är en superhärlig & supergrym bloggerska vid namn Katarina & hon bloggar som sin SUPERSNYGGA alternativ stil! Som grädde på moset får du massa läsning om snowboard, skating, foto, inredning, musik & en himla massa annat! Från hennes blogg får man MASSOR av inspiration, så kolla in! :D Hon sjunger även som en gudinna & är helt galet bra på att skriva låtar! :o







Tillsammans kallar sig dessa tjejer The kick back pack, efterssom dom samabetar med varandra till skillnad från de andra storbloggarna! Jag läser deras bloggar för jag får sån enorm insipration, en massa tips som jag använder mig av, självförtroende, men självklart också för att bloggarna är så fruktansvärt grymma & roliga! Jag tycker verkligen ALLA borde läsa dessa underbara & gulliga bloggarna!

Ha det bra allihopa, puss!

Hur mycket har jag egentligen förändrats sedan förra året?

En himla massa skulle jag säga. Ni behöver ju bara kolla på bilden från i 6an, hur fruktansvärt fjortis & äcklig jag var. Visst, jag respekterar er som vill vara fjortisar (som förövrigt är ett betéende, glöm inte det), men lixom.. Jag.. Var bara allmänt störd när jag gick i 6an. Jag skäms så fruktansvärt mycket när jag tänker tillbaka. Euw!

After the rain, there comes the sunshine

Det har hänt lite grejjer här hemma pga en orsak som jag inte tänker ta upp i bloggen. Var väldigt nära att jag fick fara hem, men jag tror nog det har löst sig nu!

Iallafall så gick jag & Wilmas mamma ut ett tag i den såkallade Slottskogen som finns här i Göteborg (för er som inte vet det). Vi kollade på Rådjur, älgar, hästar, getter, sälar osv. Jätte roligt & det var skönt att få prata ut med Wilmas mamma litegrann.

Jag har nyss ätit lite mellamål, & ska snart vila litegrann då jag har ganska ont i huvudet^^
Så puss & kram! & som ni kan se på bilderna, är mina ögon typ döda..




What can I say



Vill ni veta en hemlis?
Jag är fullt medveten om att mina ögon är röda på bild 2...


Godmorron läsare!
Nu sitter jag i Wilmas rum & har precis vaknat. Idag verkar det inte vara lika bra väder som det varit tidigare, men man får tänka posetivt, det är ju bara morgon?;)

Igår skulle vi se filmen Remember me, men jag somnade typ direkt så jag vet fortfarande inte om den är bra eller inte, buhu :(

Aja, puss & kram, vi får höras senare!

Egengjord hårinpackning!

Tittade in på Moas (epicfaiils) blogg, & hittade ett recept på en hårinpackning som jag själv tänker testa, & hon rekomenderade iallafall den. Receptet räcker till mellan långt hår, så har du väldigt långt hår, så får du dubbla receptet.





Foto & redigering - Mina kaniner Sophie & Nakhre!


Love the way you lie

Hej!

Ja, nu har jag sett lite kort på melodifestivalen, men alla låtar är så dåliga! :( Vi har gått ganska mycket idag, så jag har ont i fötterna, men det har jag ALLTID efter att ha gått, hehe.

Iallafall, imorron vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, men det blir säkert något jätteroligt.
Puss & kram, hörs senare ikväll eller imorron.

By the way, bilderna är suddiga för att jag bara snabbt slängde upp kameran. Typiskt Wilma att hinna upp med händerna framför ansiktet ;)




Shopping - Stan med Wilma!

Hej!

Ja, jag skulle egentligen ha bloggat i morse, men jag & Wilma drog in till stan. Super härligt väder idag också :). Vi gick mycket runt bland de olika affärerna, & jag fick med mig två tröjor :)





Tröja nummer ett, är köpt på Rut m.fl.
159:-

Tröja nummer två, är köpt på Gina Tricot.
149:-

INNAN JAG BLIR NÖJD, SÅ VILL JAG HA...

You are so much better than you think

Underbara väder. Jag, Wilma & hennes mamma har varit ute & gått en hel del. Super härligt väder ute! Ser verkligen fram emot hela den här veckan ^^.

Iallafall, ikväll kommer jag överaska er med något (haha, kan man kalla de överaskning?). Iallafall så ska jag försöka göra något kul till er läsare till ikväll.. Kan vara allt ifrån tips till tävlingar, hmm..?

Ha det bra, uppdaterar senare, puss & kram!


Var dig själv, alla andra är redan upptagna.

Nu är jag framme!

Tjiho! Nu är jag framme i Göteborg & sitter just nu i Wilmas rum. Helt underbart det var att få träffa henne! Tågresan har varit väldigt nervös & mitt hjärta har hoppat till några 40 gånger *svenskan dära* av att röster ropar en massa om Göteborg, hehe.. Nojjig som jag är..

Som sagt, framme & lycklig! Skriver mer senare, puss & kram!


Norlie & KKV - Tröjan du hatar

Nu har jag packat färdigt inför tågresan. Vi hörs i morron & så länge får ni lyssna på den här låten ^^
Puss & kram!


You bring them real

Wiho! Vi hade kort dag idag & slutade kvart över 12! Awesome! Så nu ska jag packa en massa & ladda över musik på mobilen så jag har något att lyssna på när jag åker tåg.

Transportburen för lille Dante ska också göras ordning, & min "skolväska" ska rensas på onödiga saker ^^ Jag har typ allting där i.. Iallafall, puss & kram, & vi får se om jag hinner blogga mer senare.
(Om ni har lust får ni JÄTTEGÄRNA ge min lite förslag på musik..)


GÖTEBORG IDAG!

HEJ!
Nu ska jag om typ några minuter gå till bussen, så jag slänger in ett snabbt inlägg om vad som händer idag. Jag ska först nu åka till skolan & jag slutar 13.50 idag. Senare när jag kommer hem blir det att packa för fullt, & klockan 19.00 ikväll, tar jag natt tåget till Göteborg för att få träffa världens finaste Wilma! Kommer bli så sjukt!

Ja, det var lite om dagen, & som ni kanske förstår kommer jag inte kunna blogga så mycket. Har ni tur, slänger jag in ett inlägg innan jag åker, beror på hur snabb jag är på att packa.*

Jaja, puss & kram, vi hörs!


<3

RSS 2.0