A.

Jag slutar blogga för ett tag.
Jag slutar leva för all framtid.
Hejdå världen.

Vad gör jag för fel? Kan någon snälla tala om det för mig!?

Jag har insett att detta inte funkar längre. Jag kan inte tänka klart, jag skäms över allt & inget & jag hatar mig själv för den jag är.
Jag förstör folks liv. Och dom jag speciellt menar har redan erkänt det. Det tar död på mig. Jag ångrar allt jag sagt, allt jag säger & allt jag kommer säga. Vartenda ord som jag skriver nu kommer jag få ångra. Varför? Jag vet inte. Allt jag gör blir fel. Allt jag säger har en biverkan på något eller någon där ute. Jag kan inte skriva, säga eller mima något längre, nån kommer alltid må dåligt över det. Jag har insett själv att det inte är så det ska vara. Jag vill inte leva mitt liv i all framtid instängd på mitt rum som 40-åring & inte har pratat på 26 år för att direkt jag öppnar munnen så börjar någon må dåligt eller bli påverkad av något jag säger. Jag vill inte skada min omgivning på ett eller annat sätt när jag pratar, & det är precis det jag har gjort. Jag har redan förstört för några personer, deras liv är förstörda på grund av mig. &jag vet att det är mitt fel. Kommer aldrig, ALDRIG, gå att motbevisa mig, för jag vet att det är mitt fel. Jag är inte så jävla blåst att jag inte ser & förstår de människor som jag förstört för. Jag är inte blind, döv eller korkad. Eller jag är iallafall inte korkad när det gäller det här. Annars är jag korkad som ens öppnar munnen, som ens säger ett ända jävla ord. Det är så korkat av mig. Så jävla korkat. Jag vill hjälpa. Hjälpa folk att ta sig igenom det dom tycker är jobbigt. Jag vill finnas där för mina vänner & till & med för min familj & släkt, om dom har något att berätta. Istället har jag misslyckats. Jag har dragit ner folk i skiten, fått folk att inte orka mer & vilja dö. Vad gör jag för fel?
Får jag inte snart en förändring, så lever jag inte länge till.



Bilder från sommaren!



Nikon D3100

Redigeringsvideo samt svar på fråga!

Hanna

Kan inte du böra visa en massa olika gimp tips? Typ hur du redigerade dom där bilderna och sånt?:) 

stay strong vännen! 
kramar till dig

Svar: Hej Hanna! Det är klart jag kan börja göra! Eftersom du undrade hur jag redigerat dom där bilderna tänkte jag att det var lika bra att jag visade er. Regnbågen satte jag bara dit som en liten bonus! :) Alltså regnbågen har jag inte på bilderna där nere på blommorna, utan den satte jag bara dit nu för skojskull.

Kram på dig med.



Enzo

Lika vacker som Scooby..





You are the only one I care about and the only thing I want in my life. Fuck everything else.

Hej mina fina. Förlåt för att jag inte bloggade igår, men jag låg hela eftermiddan & hyperventilerade i sängen & grät på grund av två saker så jag kände att jag inte orkade. På kvällen kom även tanken att jag skulle sluta med bloggandet på grund av en av sakerna, men det kommer jag inte göra. Jag fortsätter blogga.

Men nog om det! Har ingenting att berätta, förutom att jag verkligen njöt i typ tre timmar igår innan lunchen för att jag slapp den äckliga sonden. Ja, jag slet ut slanghelvettet, men jag fick då en ny insatt igen efter 3 nån gång. Lika bra att den byttes ut (för nu hade jag inte alternativet att slippa den helt) eftersom den förra kvävde mig typ :S



HAHAHHA MAMMAS JÄVLA TRÖJA

I care about love and I love you.



Nikon D3100

GRYM SOM VANLIGT DÅ

 

Small or big, they all get me feel good.



Sämre bilder finns inte

Hej! Bilderna är från idag då jag, två personalsaker & mamma åkte iväg på en liten utflykt till jordbruksgymnasiet här i Umeå. Dom har alla djur där! Hamstrar, möss, sköldpaddor, ormar, ödlor, grodor, hästar, kor, grisar, marsvin, kaniner, fåglar, fiskar, råttor, gerbiler, chinchillor, jordekorrar osvosvosvosvosvosv.

Iallafall så skulle jag duscha innan lunchen för vi skulle fara efteråt. Jag hade varit relativt glad ända fram tills dess eftersom jag verkligen sett fram emot det här. Men då förstördes hela min dag när jag duschade. Jag bröt fan ihop i en ända pöl av tårar & efter det kom jag på att jag endast hade pyjamasbyxorna att ha på mig, förutom jeans & tights. Satte på mig ett par tights, fick panik, bytte om till pyjamasbyxor & gick ut för att äta. Var ändå tvungen att ha på mig tightsen, hade ren panik hela vägen när vi åkte till djuren & där släppte det. Fy vad härligt det är med djur alltså! Ååh, jag hade fan kunnat bada i grisarna, & råttorna! &HAMSTRARNA, TAGGMÖSSEN, FÅGLARNA, HÄSTARNA<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3

Stop holding on to what hurts&make room for what feels good.

Nu skrev ju inte jag igår, men det är för att jag helt enkelt inte vet vad jag ska skriva om, & det vet jag iförsäg inte nu heller men, tänkte skriva lite ändå.. Kanske kommer bli långt, så ni behöver inte läsa. Det är mest tråkiga saker & lite tankar.

Idag var min pappa & min lillebror här & hälsade på. Tycker det är superroligt varje gång dom besöker mig här eftersom ja.. Vet inte varför det är så roligt med just pappa men aja. Han frågade då om hur jag mådde just nu psykiskt & om det blivit bättre sedan jag kom hit. "Absolut inte" svarade jag, men då sa både mamma & pappa att dom tyckte jag såg ut att må bättre.. Då sprängdes mitt huvud totalt - "Nej! Varför tror dom det? Det syns alltså att jag har *blabla*?! Fan! Nu har jag blivit ännu *blabla*! Jag måste ut så jag kan börja om! Börja om från början! Vadå ser ut att må bättre!? Ser jag inte *blabla* längre!? Fan, dö therese, dö."

Ungefär så såg det ut i mitt huvud när jag fick höra det. Andra kanske hade tagit det där posetivt, men inte jag. Fick iallafall veta att mamma märkt enorm skillnad på mig sedan jag började med adhd medicinen, & det var därför hon trodde jag mådde bättre.. Men vad menar dom med bättre egentligen? Nu är det kvällsfika om 5 minuter så jag ska bara samla mig, dö lite & sen gå ut. Ha det så bra!



Behind every bitch there is a girl who is tired of being broken.

Hej på er allihopa.
Sitter på mitt rum nu & småpanikar samtidigt som jag sitter & gör en film, med bilder typ. Dock ingen film jag kommer lägga upp här, men jaja. Idag..? Innan lunchen så hade vi hemkunskap, så jag & tre andra patienter skulle laga dagens lunch. Det blev nån kycklingfilé inlindad i bacon med nå konstig ost, tillsammans med ris & typ 100 mycket sallad. Har inte så mycket alls att skriva nu så detta blev ett tråkigt inlägg & väldigt typ innehållslöst. & om ni undrar varför jag inte bloggade mer igår så var det för blogg.se var stört som vanligt.. Jag kom knappt in på andras bloggar? Aja.

Borde sluta lägga upp bilder på mig själv för att förhindra panik över mitt grymt fula arabfejs.


Scooby

Så jävla vacker hund jag har..

HAHA kung

 

Hard to survive, hard to die.



Jag sitter här med mamma i den andra sängen & vi har väl precis spelat nå "Geni" frågespel tjolahoppsan eftersom jag hade vila.. Jag har så tråkigt att jag fan inte vet vart jag ska ta vägen & det ända jag gör är att ta kort med webben, facebook, bloggar (datorn i övrigt), skriver i ett block, läser nå böcker jag ska redovisa sen & ägnar väl sisådär 60% av mina dagar inne på toan. Mest för att få vara själv.

Jaja, ska försöka slänga ihop lite mer användbara tips, musik & sånna saker så ni slipper kolla på äckliga webcambilder & läsa om min übertråkiga vardag här. Så kram så länge, förmodligen lägger jag upp något senare! Ha det bra!

The pain I have is enormous. And it hurts.

I smile & laugh, trying to be happy.
But no one sees the divided soul, the bleeding heart & thoughts that kills me inside.
I fight with myself day in & day out & they leave deep wounds & ugly scars.
I gotta get out of here, I can´t do this anymore.
Help me or kill me, please.




It is not always easy to smile and be happy, but I try.

Min "faster" (gift med min fabror) kom hit på besök idag då hon bor här i Umeå. Hon kom förbi med rätt så många saker till mig. Bland annat en skrivbok som jag kan använda som en liten dagbok, ett gosedjur, små jättesöta gummifigurer som faktiskt går att sätta på pennor, en kalleanka bok & en pysselbok med Gyllene Knorren, haha.. :'D Nu har jag massa saker att sysselsätta mig när tårarna sprutar åt alla håll.

Annars då? Jo, jag gjorde en EKG-undersökning (hjärtundersökning) & det gör jag aldrig om igen, usch. Sen har jag alldeles nyss fått massage & det var galet skönt. Nu är jag kissnödig så ni ska få titta på mina väldigt kassa mobilbilder på sakerna jag fick. Kram!










♥♥♥♥♥♥♥

Den här videon har jag suttit & gjort hela dagen om nån undrar vad jag gjort.

 

Saknar dig fruktansvärt mycket.


Ååh




Har egentligen ingen aning om vad jag ska skriva. Pappa & mina brodrar var här tidigare idag & det känns mycke bättre tillsammans med pappa än tillsammans med mamma. Ja.. Medans pappa var här var mamma & handlade med sin syster, & hon köpte bland annat trosor & en t-shirt till mig. Har sådan jävla ångest för jag vågar fan inte prova grejjerna. Jag kommer inte få plats. :(

Jaja, ska burra ner mig här i 10 minuter till tills den här äckliga jävla helvettesvilan är över, sen ska jag gå & duscha. Vågar fan inte ens duscha. Bu-fucking-hu.

:(



Hej allihopa! Bloggen har legat lågt i några dagar nu & det är för att jag just nu befinner mig på bup-avdelningen i Umeå, inlagd med LPT. Har inte haft tillgång till internet med min dator, men nu verkar det iallafall vilja funka, dock lite segt. Haha, om nån bryr sig?;)
Bloggningen kanske inte kommer ligga på topp, men jag ska försöka blogga så bra jag kan, det lovar jag. Ha det bra allihopa & ta hand om er! Kram.

<3

RSS 2.0